Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Chindia Targoviste – Liga 2

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Chindia Targoviste: sambata este ziua meciurilor derby, unul dintre ele este Farul Constanta vs Chindia Targoviste, programat sa aiba fluierul de start de la ora 14:30.

Farul Constanta, un nume pe care suporterii l-au vrut renascut din propria cenusa si uite ca dupa multe insistente din partea acestora se afla din nou in Liga 2. Din pacate pentru fotbalul de la malul marii nu este tocmai o situatie fericita, echipa este pe locul 17, cu 26 de puncte, la doua lungimi in spatele primului loc neutru.

In runda anterioara a venit randul sa puna capat celor doua victorii consecutive si astfel, Farul Constanta a pierdut pentru a 16-a oara in acest sezon. A fost 1-2 contra bucurestenilor de la Metaloglobus, intr-un duel pe care dobrogenii l-au disputat in rol de oaspeti. Acest lucru se pare ca nu-l sperie pe Grigoras, experimentatul tehnician care inca primeste credit din partea conducerii “rechinilor”.

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Chindia Targoviste

Chindia Targoviste are pe banca un atacant care a contribuit din plin la succesele nationalei Romaniei si ne-a scos din casa. Viorel Moldovan, caci despre el este vorba, se bucura de un buget de aproximativ un milion de euro si lucrul acesta se vede prin prisma clasamentului, ea se afla pe locul 4, cu 57 de puncte, golaverajul fiind singurul care face diferenta intre ea si Universitatea Cluj (locul al treilea).

Neinvinsa in 2019, Chindia Targoviste a reusit in cele cinci runde disputate de la reluarea campionatului a bifat patru victorii si un rezultat de egalitate. Una dintre aceste victorii a venit in etapa anterioara, a fost 4-2 contar celor de la Daco-Getica Bucuresti, fiind pentru a doua oara consecutiv cand se impune si inscrie de patru ori.

Din start spun ca este un pariu cu doua taisuri pentru ca Farul Constanta vs Chindia Targoviste pare un meci de 0-0 sau de 5-5. Gazdele au nevoie sa inscrie pentru a lua puncte, in timp ce targovistenii stiu bine cum sa puna problema, ei si in tur s-au impus cu 5-1. In contextul actual, ma astept sa vedem cel putin trei goluri si ambele formatii sa-ai aduca contributia pe tabela.

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Chindia Targoviste: peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Unibet

More in Fotbal