Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Farul Constanta vs Pandurii Tg. Jiu – Liga 2

Sambata, 16 martie, de la ora 11:00, in runda cu numarul 25 din Liga a 2-a se va disputa Farul Constanta vs Pandurii Tg. Jiu, infruntare in care gazdele pleaca cu prima sansa.

Farul, prima victorie din 2019

Anul s-a inceput cu un vibe bun pentru Farul Constanta, au fost adusi cativa jucatori, iar conducerea echipei a promis marea cu sarea. Pana in etapa trecuta totul ramanea o umbra, dar cu putin noroc rechinii au castigat cu 1-0 in runda anterioara, contra celor de la Balotesti. Celestino a inscris singurul gol al duelului, din penalty, dar pana la final am avut trei eliminari din ambele loturi. Acelasi Celestino a mai ratat si un al doilea penalty.

Datorita acelui rezultat, Farul Constanta a urcat pe locul 17 si inca se afla pe pozitie ce o trimite in Liga a 3-a, dar acum sunt trei lungimi intre ea si primul loc neutru. Acasa a dat un randament mai bun, sase din cele sapte victorii stagionale au venit jucand la Constanta, acolo unde are un bilant pozitiv.

Pandurii ramane inca fara stadion

Fosta participanta in cupele europene, Pandurii Tg. Jiu a ramas fara finantare puternica si automat a devenit o echipa de pluton in Liga a 2-a. Se afla pe locul 10, cu 29 de puncte, la patru lungimi distanta de primul loc care merge in al treilea esalon.  Lucrurile incep sa se complice pentru gorjeni, acestia au ramas cu un gust amar de fiecare data cand au jucat in 2019.

In trei meciuri in care am avut cel putin doua goluri primite de Pandurii, s-au inregistrat doua infrangeri si un rezultat de egalitate. In etapa trecuta a jucat acasa, dar lucrul acesta n-a contat, pierzand cu 0-2 in fata bucurestenilor de la Daco-Getica.

Meci de sase puncte pentru gazde

Cum ambele echipe sunt in lupta pentru evitarea retrogradarii, o eventuala victorie ar valora mult, dar pentru Farul cred ca o sa conteze dublu. Sa nu uitam ca rechinii sunt deja sub linie, dar ar putea sa fie etapa cand vor putea urca considerabil, motivatia fiind imensa. Una peste alta, valoric vorbind este un joc pe care Farul il poate castiga lejer, avand jucatori peste ce dispun gorjenii la ora actuala.

Pronosticul nostru pentru Farul Constanta vs Pandurii Tg. Jiu: gazdele castiga cota 1.79 la Unibet

More in Fotbal