Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri FC Lorient vs Lille – Ligue 1

Ponturi pariuri FC Lorient vs Lille

Ponturi pariuri FC Lorient vs Lille – Ligue 1

FC Lorient si campioana en-titre Lille deschid etapa cu numarul 5 din Ligue 1, vineri, 10 septembrie 2021, incepand cu ora 22:00. partida ce se va disputa pe Stade du Moustoir.

Casele de pariuri online o dau drept favorita pe Lille pentru acest duel, la o cota de 2.20, desi nu a reusit sa casige inca pe teren strain in aceasta stagiune. Gazdele sunt cotate cu 3.45 pentru o victorie in acest moment. Lorient practica un fotbal destul de deschis, deci cota de 2.10 este de luat in considerare.

Prezentare cote Betano – FC Lorient vs Lille 

Ponturi pariuri FC Lorient vs Lille

FC Lorient 

In etapa precedenta au reusit sa obtina un egal pe terenul celor de la Lens, scor 2-2, asta dupa ce la pauza se aflau in avantaj. Se plaseaza pe un onorabil loc 7 in acest moment cu 5 puncte. De mentionat ca din cele 4 runde disputate pana acum, 3 le-au disputat pe teren strain.

Este o formatie foarte greu de trecut pe propria arena, acolo unde vine dupa 5 victorii la rand. Iar in ultimele 12 jocuri oficiale disputate pe Stade du Moustoir au reusit sa bifeze 10 succese.

Echipa probabila: Nardi; Silva, Hergault, Mendes, Laporte, Le Goff; Monconduit, Abergel, Lemoine; Lauriente, Grbic

Lille 

Trupa lui Jocelyn Gourvennec au reusit sa bifeze prima victorie a sezonului in etapa predecenta, dupa victoria de acasa cu Montpellier, scor 2-1. Ocupa locul 10 in momentul de fata, cu 5 puncte si bineinteles cu un eventual succes in aceasta etapa ar mai putea sa urce cateva pozitii in clasament. Sunt neinvinsi in ultimele 7 deplasari oficiale, perioada in care au reusit sa marcheze de 15 ori.

In sezonul precedent au reusit sa castige categoric ambele dueluri cu Lorient, scor 4-1 si 4-0.

Au reusit sa se intareasca in compartimentul defensiv, acolo unde l-au transferat pe fundasul stanga suedez Gabriel Gudmundsson de la Groningen. 

Echipa probabila: Grbic; Pied, Fonte, Botman, Bradaric; Ikone, Andre, Xeka, Bamba; Yilmaz, Yazici

Ponturi pariuri FC Lorient vs Lille

Sunt doua formatii care nu au ca punct forte defensiva, cel putin nu in acest moment, ambele avand destul de multe probleme in acel compartiment. Lorient este o formatie destul de redutabila pe teren propriu si ma astept la un meci bun din partea lor. Campioana de anul trecut pare intr-o situatie mai buna dupa victoria din etapa trecuta si cu siguranta au un moral bun inainte de acest duel.

Ponturi pariuri FC Lorient vs Lille  : Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri   —> Cota 1.60

CITESTE SI

More in Fotbal