Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri FC Metz vs Lyon – Ligue 1

Ponturi pariuri FC Metz vs Lyon

Ponturi pariuri FC Metz vs Lyon – Ligue 1

Stade Saint-Symphoperien gazduieste meciul dintre echipa locala FC Metz si Lyon din cadrul rundei cu numarul 36 din Ligue 1. Partida va avea loc duminica, 8 mai 2022, cu incepere de la ora 14:00.

Asa cum era de asteptat, agentiile de pariuri online ii dau drept favoriti pe lyonezii carora le atribuie o cota de 1.44. Un succes al ultimei clasate ne-ar aduce un profit de 6.7 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – FC Metz vs Lyon

Ponturi pariuri FC Metz vs Lyon

FC Metz

Echipa antrenata de Frederic Antonetti a scapat printre degete 3 puncte foarte mari in deplasarea de la Montpellier, acolo unde au avut un avantaj de doua goluri pe tabela de marcaj, insa au fost egalati in ultimele 10 minute ale partidei.

Sunt ultimi in prima liga franceza, cu un total de 25 de puncte si mai au sanse foarte mici de a mai prinde locul de baraj. Doar un singur succes a bifat „les grenats” in 2022, un 1-0 pe terenul celor de la Reims. Este formatia cu cele mai putine goluri inscrise in campionatul francez, cu doar 31 in 35 de etape.

Parcursul lor de acasa din acest sezon a fost unul destul de slab, fiind ultimi si la acest capitol cu doar 10 puncte acumulate, si doar un singur succes in cele 17 jocuri de pe Stade Saint-Symphorien.

Echipa probabila: Oukidja; Lacroix, Kouyate, Niakate; Centonze, Traore, N’Doram, Sarr, Delaine; De Preville, Lamkel Ze

Lyon

Elevii lui Peter Bosz trag tare pe acest final de sezon pentru a prinde un loc de cupa europeana. In ultima runda s-au deplasat pe Stade Velodrome, unde au facut instructie cu rivala Marseille, pe care i-au invins cu un categoric 0-3.

Cu 3 triumfuri in precedentele 4 meciuri de campionat, se plaseaza pe locul 7, avand in cont 55 de puncte la 5 lungimi distanta de locul de Conference League, ocupat de Nice. Au un golaveraj foarte bun, +14, cu 59 de goluri marcate si 45 incasate.

Echipa probabila: Lopes; Gusto, Lukeba, Boateng, Emerson; Aouar, Mendes; Dembele, Paqueta, Toko Ekambi; Barcola

Ponturi pariuri FC Metz vs Lyon

Balanta inclina clar catre un succes al oaspetilor care nu isi permite un pas gresit daca mai vor sa spere la indeplinirea obiectivului propus pe acest final de sezon. Metz din punctul meu de vedere este ca si retrogradata si cred ca si ei constientizeaza lucrul asta.

Ponturi pariuri FC Metz vs Lyon – 2 Solist –> Cota 1.44

CITESTE SI

More in Fotbal