Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri FC Nantes vs Lorient – Ligue 1

Ponturi pariuri FC Nantes vs Lorient

Ponturi pariuri FC Nantes vs Lorient – Ligue 1

Duminica, 23 ianuarie 2022, de la ora 16:00, pe Stade de la Beaujoire, FC Nantes primeste vizita celor de la Lorient in runda cu numarul 22 din prima liga franceza.

Canarii sunt favoriti in aceasta partida, iar Betano ne ofera o cota buna pentru victoria lor, 2.12,. Oaspeti primesc 4.00 pentru un prim succes pe teren strain actuala stagiune.

Prezentare cote Betano – FC Nantes vs Lorient

Ponturi pariuri FC Nantes vs Lorient

FC Nantes

Echipa lui Antoine Komobouare a obtinut un singur punct din dubla dificila in care au intalnit AS Monaco, scor 0-0, iar in etapa precedenta au cedat greu pe terenul ocupantei secunde OGC Nice, cu 2-1. Sunt pe un lnistitor loc 10 in acest moment, cu 29 de puncte si un golaveraj pozitiv, +1.

Doar Marseille a plecat victorioasa de pe Stade la Beaujoire in ultimele 8 partide. In acest interval de timp au bifat 5 succese, majoritatea in fata unor echipe aflate in zona rosie a clasamentului.

Wylan Cyprient (accidentat) a marcat in minutul 83, unicul gol al partidei de la Lorient.

Echipa probabila: Lafont; Merlin, Corchia, Girotto, Fabio; Coco, Chirivella, Moutoussamy, Geubbels, Blas; Kolo Muani

Lorient

„Les Merlus” sunt intr-o cadere libera in clasamentul din Ligue 1. Miercuri au avut un meci restant din etapa cu numarul 20 pe care l-au pierdut destul de categoric, scor 3-1 in fata lui Lille. A fost al cinsprezecelea meci consecutiv fara victorie al elevilor lui Christophe Pelissier.

Inceputul de sezon a fost unul pozitiv pentru oaspeti, insa lucrurile nu arata deloc asa la ora actuala. Au ajuns pe 18 in campionatul intern, avand doar 17 puncte acumulate si cu siguranta este una dintre contracandidatele la retrogradare in acest sezon.

Este singura formatie care nu a izbutit nici macar un succes pe teren strain in Ligue. Doar in 4 randuri au reusit sa plece neinvinsi din cele 11 deplasari.

Echipa probabila: Nardi; Le Goff, Petrot, Fontaine, Silva; Le Fee, Abergel, Monconduit, Lemoine; Lauriente, Moffi

Ponturi pariuri FC Nantes vs Lorient

Nantes mi se pare o favorita clara la castigarea acestui duel si nu vad cum Lorient ar putea pleca neinvinsa de pe Stade de la Beaujoire la ce evolutii au avut in ultima perioada. Voi miza pe faptul ca gazdele vor conduce la pauza sau vor castiga la final, cota fiind una excelenta din punctul meu de vedere.

Ponturi pariuri FC Nantes vs Lorient – Ligue 1 – X2 si Peste 1.5 goluri –> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Fotbal