Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Frankfurt vs Freiburg – Bundesliga – 19.01.2019

Sambata se reia Bundesliga, unul dintre campionatele de top de fotbal din Europa, iar de la ora 16:30, pe “Commerzbank Arena” se va disputa ponturi pariuri Frankfurt vs Freiburg, infruntare din runda cu numarul 18, prima a returului.

Frankfurt este una dintre revelatiile acestui sezon si nu neaparat pentru prestatiile pe care le-a avut in Bundesliga, unde a incheiat prima jumatate a campionatului pe locul 6, cu 27 de puncte, la patru lungimi in spatele locurilor de Champions League, ci si pentru realizarile din grupele Europa League, unde a fost una dintre cele mai de succes echipe. Cu toate acestea, “vulturii” nu au putut sa se lupte cu cei grei, iar ultimul meci al anului a insemnat o reeditare a Super Cupei, cu Bayern, meci pe care sigur isi doresc sa-l uite repede, deoarece scorul a fost 0-3. A fost singurul meci jucat de Frankfurt pe terenul propriu si in care nu a reusit sa inscrie, aici calculand toate meciurile disputate, inclusiv cele din Europa League.

Echipa probabila Frankfurt: Trapp – Abraham (c), Hasebe, N’Dicka – Da Costa, De Guzman, Fernandes, Kostic – Rebic – Haller, Jovic

De partea cealalta, Freiburg nu este intr-o forma de zile mari, dar pentru obiectivul propus, faptul ca a terminat anul anterior cu doua meciuri pozitive, este clar in avantajul ei, avand in vedere ca tinde sa se desprinda de zona rosie, ceea ce a inceput sa faca, aflandu-se pe locul 11, cu 21 de puncte. Tot in deplasare a jucat si in etapa trecuta, dar atunci a reusit sa deschida repede scorul, contra nou-promovate Nurnberg, scorul final fiind 1-0, Manuel Gulde fiind marcatorul acelui duel.  Ce e drept, jucand pe teren strain, are nevoie mai mare de noroc, pentru ca in fata echipelor cu pretentii nu s-a descurcat tocmai bine, in acest gen de meciuri, ea depinzand de disputele de pe teren propriu.

Echipa probabila Freiburg: Schwolow – Kübler, Gulde, Heintz, Günter (c) – Haberer, Koch, Gondorf, Grifo – Waldschmidt, Petersen

Cu siguranta Frankfurt este principala favorita a acestui meci si spun asta pentru ca si-a aratat suprematia si in tur, cand s-a impus cu 2-0, la singurele doua suturi pe care le-a trimis pe poarta celor de la Freiburg. In conditiile de fata, in care toti oamenii de baza sunt apti, astept o iesire la rampa a gazdelor, suficient de mare pentru a se impune din nou pe terenul propriu, asa cum si agentiile de pariuri cred, oferindu-i acesteia o cota de 1.66, cel putin la agentia de pariuri Unibet.

Pronostic ponturi pariuri Frankfurt vs Freiburg: gazdele castiga, cota 1.66 la Unibet

More in Fotbal