Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Gillingham vs Charlton – League One

Ponturi pariuri Gillingham vs Charlton: sambata, 27 aprilie, de la ora 17:00, pe “Priestfield Stadium” are loc Gillingham vs Charlton, joc din cadrul League One. Este partida din etapa cu numarul 45.

Vacanta pentru The Gills a venit mai devreme

Situatia echipei este una modesta in momentul de fata. Cu toate ca vine dupa doua etape in care nu a pierdut, sta slab in clasament. Pot spune ca isi permite deja sa se gandeasca la vacanta. SE afla pe locul 13, cu 52 de puncte, avand -12 in dreptul golaverajului. Este foarte adevarat, are o aparare mai mult decat modesta, luand aproape tot atatea goluri cat echipa de pe ultimul loc.

In runda anterioara cele doua echipe chiar s-au intalnit. Hanlan a inscris unicul gol al echipei sale, 1-1 fiind scorul final. De asemenea, a ajuns la opt etape consecutive in care a luat cel putin un gol. Si atunci cand s-a impus, a facut-o cu gol primit.

  • Echipa probabila: Holy – O’Neill, Ehmer, Ogilvie, Fuller – Byrne, Parrett, Bingham – Charles-Cook – Hanlan, Eaves

“Armata rosie” nu se preda

Charlton este intr-o pozitie delicata, ea ocupa locul 5, cu 82 de puncte si matematic este deja in playoff. Totusi, tinde sa urce si mai mult in clasament, iar forma de moment ii permite sa viseze. In etapa trecuta chiar a reusit sa obtina o victorie la scor. A jucat acasa, s-a vazut lucrul acesta, trecand cu 4-0 de Scunthorpe.

Este intr-o forma buna, in ultimele 13 runde a bifat o singura infrangere. Cele mai multe rezultate inregistrate au fost victorii si convingatoare. Nu pare ca se teme nici de ce se intampla in deplasare, acolo a strans 32 de puncte din 66 maxim posibile.  A fost prezenta si in plan ofensiv, a dat cel putin un ggol in cinci din ultimele sase astfel de intalniri.

  • Echipa probabila: Phillips – Dijksteel, Bauer, Sarr, Purrington – Williams, Bielik, Cullen – Aribo – Vertokels, Taylor

Stiu ca este un meci unde Gillingham este echipa gazda, dar Charlton pare de neoprit. Este o echipac are joaca bine, a reusit sa iasa in evidenta datorita rezultatelor obtinute. In aceste conditii, inclin spre un joc care sa fie controlat de echipa vizitatoare, iar la final sa aduca cele trei puncte.

Ponturi pariuri Gillingham vs Charlton: X2 pauza / X2 final, cota 1.50 la Betano

More in Alte campionate