
Miercuri 13.02.2019, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Gozzano – Pontedera, din cadrul rundei a 26-a a ligii a 3-a din Italia.
Gozzano se claseaza in acest moment pe pozitia a 12-a a clasamentului din Serie C (Grupa A), cu 26 de puncte acumulate dupa 24 de etape. Italianul N. Palazzolo este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 4 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa doua infrangeri consecutive suferite in fata celor de la Piacenza (scor 2-1) si Pistoiese (scor 0-1), pentru Lucchese a urmat o remiza alba in deplasare, in compania celor de la Lucchese. Gazdele au reusit sa castige doar doua din ultimele 6 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 1-0 in fata celor de la AlbinoLeffe si un 4-0 in fata celor de la Cuneo, in campionat.
De partea cealalta, Pontedera ocupa pozitia a 9-a a clasamentului ligii a 3-a din Italia, echipa reusind sa adune 35 de puncte in 25 de partide de campionat. Italianul C. Tommasini este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 7 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla intr-o continua crestere de forma, reusind sa evite infrangerea in precedentele 5 partide de campionat. Dupa o victorie cu 2-1 pe terenul celor de la Albissola, pentru Pontedera au urmat 3 remize consecutive: 3-3 pe teren propriu cu Siena, 1-1 pe terenul celor de la Olbia si 1-1 pe teren propriu cu Arezzo, in ultima runda. Oaspetii nu au evoluat niciodata pe acest teren, intr-o partida oficiala.
Acest duel pune fata in fata doua echipe cu un parcurs asemanator pana in acest moment. Cele doua se invart la mijlocul clasamentului, nereusind in cele 25 de etape sa isi gaseasca o constanta. Niciuna nu impresioneaza in compartimentul ofensiv, cu 26 respectiv 27 de goluri inscrise, asadar ma astept la o partida echilibrata, fara prea mult spectacol. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.62 oferita de cei de la Unibet.
