Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Haugesund vs Sarpsborg – Eliteserien

Ponturi pariuri Haugesund vs Sarpsborg

Ponturi pariuri Haugesund vs Sarpsborg – Eliteserien

Duminica, 24 iulie 2022, cu incepere de la ora 19:00, pe „Haugesund Stdion”, echipa locala Haugesund primeste vizita celor de la Sarpsborg in runda cu numarul 15 din Eliteserien.

Casele de pariuri online preconizeaza un duel foarte spectaculos, oferindu-ne o cota de doar 2.37 la „peste 3.5 goluri”. Daca vrem sa mizam pe o favorita avem cote foarte bune, 2.50 pentru gazde care sunt usor favoriti. Pe cealalta parte, vizitatori primesc 2.57.

Prezentare cote Betano – Haugesund vs Sarpsborg

Ponturi pariuri Haugesund vs Sarpsborg

Haugesund

„Englane” s-au intors cu mana goala de pe terenul liderului Molde, acolo unde au pierdut cu 1-0. Unicul gol partidei a fost marcat dintr-un penalty transformat in minutul 56 de catre Magnus Grodem. A fost al treilea meci la rand pentru elevii lui Jostein Grindhaug.

Sunt primi deasupra liniei de retrogradare in momentul de fata, pe 13 mai exact, cu un total de 13 puncte. Au un golaveraj negativ, -6, avand 21 de goluri marcate si alaturi de ultima clasata Kristiansund, sunt formatiile cu cele mai multe goluri primite, fiecare cu cate 27 de goluri incasate.

Au un avantaj moral in fata celor de la Sarpsborg in fata carora nu au mai pierdut de 6 meciuri. Ultima infrangere suferita contra lor a fost pe 28 octombrie 2018.

Sarpsborg

Elevii lui Stefan Billborn au primit vizita lui Valerenga in etapa precedenta din prima liga norvegiana. A fost o noua infrangere suferita, de ei, la limita, cu scorul de 0-1. A fost al patrulea esec suferit in ultimele 5 jocuri oficiale.

Parcursul mai putin bun din ultima vreme, au dus clubul infiintat in 2008 pana pe pozitia a opta, avand in cont 19 puncte obtinute in cele 14 partide jucate pana acum. Vin dupa 3 esecuri la rand pe teren strain, perioada in care au incasat 8 goluri.

Au marcat nu mai putin de 16 goluri in deplasarile din Eliteserien, ocupand prima pozitie la acest capitol, alaturi de Lillestrom si Sandefjord care au izbutit sa inscrie acest numar de reusite in 8 jocuri, fata de 6 ale lor.

Ponturi pariuri Haugesund vs Sarpsborg

Se intalnesc doua formatii ce se bazeaza mai mult pe jocul ofensiv, de aici si numarul mare de goluri inscrise in partidele lor. Nu ma voi lungi foarte mult pentru ca un pronostic bazat pe numarul de goluri mi se pare cel mai potrivit in aceasta confruntare.

Ponturi pariuri Haugesund vs Sarpsborg – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.53

CITESTE SI

More in Alte campionate