Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Holstein Kiel vs Schalke – 2. Bundesliga

Ponturi pariuri Holstein Kiel vs Schalke

Ponturi pariuri Holstein Kiel vs Schalke – 2. Bundesliga

Holstein Kiel vs Schalke este o confruntare programata sa se joace duminica dupa-amiaza, de la ora 14:30, aceasta contand pentru runda a doua din esalonul secund al fotbalului german, urmand sa se desfasoare pe “Holstein-Stadion”.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, gazdele pornesc cu prima sansa in aceasta disputa. La Betano primesc cota 2.52, in timp ce pentru o victorie a oaspetilor avem cota 2.87.

Cotele de la Betano pentru Holstein Kiel vs Schalke

Holstein Kiel

Nu am putea spune neaparat ca este o echipa mai buna, mai ales din punct de vedere al valorii, insa porneste ca favorita in aceasta confruntare, fiind avantajata de faptul ca evolueaza acasa, unde suporterii pot juca un rol important.

Gazdele acestei partide au avut un parcurs admirabil in sezonul precedent, terminand pe pozitia a treia. Asadar, au jucat la barajul pentru promovare, pierzand insa cu FC Koln, desi au castigat prima mansa in deplasare.

In noua stagiune, cei de la Holstein Kiel au inceput cum nu se putea mai rau. In prima etapa au clacat, pierzand categoric in deplasarea de la St. Pauli, scor 3-0.

Schalke

Candva o echipa care se lupta constant la locurile fruntase in Bundesliga, dar care evolua si in competitiile europene, Schalke este de nerecunoscut, suferind un regres evident, din mai multe puncte de vedere.

“Minerii” au jucat in sezonul anterior in primul esalon, acolo unde au avut un parcurs dezastruos. Au terminat pe ultima pozitie a clasamentului, cu doar 16 puncte acumulate in 34 de etape.

Schalke are pretentii uriase la promovarea directa in Bundesliga, insa dupa cum a inceput in noul sezon, ramane de vazut daca va reusi sa isi indeplineasca obiectivul. In prima etapa, aceasta a primit vizita lui Hamburg, cu care a pierdut cu 1-3, desi a deschis scorul.

Ponturi pariuri Holstein Kiel vs Schalke

Partida este extrem de echilibrata, dupa cum o dau si casele de pariuri, asa ca vom evita pariurile pe solisti. Ne asteptam insa ca ambele formatii sa faca tot posibilul pentru a da o replica dupa esecurile din prima etapa, asa ca mizam pe faptul ca vom asista la un duel pe cinste, in care golurile nu vor lipsi. Asadar, mizam pe varianta “ambele marcheaza”, intr-o cota de 1.60.

Ponturi pariuri Holstein Kiel vs Schalke: ambele marcheaza -> cota 1.60

CITESTE SI

More in Alte campionate