Connect with us

Fotbal

Ponturi Pariuri – Huddersfield – Fulham – Premier League – 05.11.2018

Luni 05.11.2018, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Huddersfield – Fulham, din cadrul rundei a 11-a a primei ligi din Anglia.

Huddersfield se claseaza in acest moment pe pozitia a 20-a a clasamentului din Premier League, cu 3 puncte acumulate dupa 10 etape. Gazdele au parte de un sezon de cosmar pana in acest moment, fiind singura echipa din Premier League fara vreo victorie. Dupa remiza de pe terenul celor de la Burnley (scor 1-1), pentru Huddersfield au urmat doua infrangeri consecutive: un 0-1 pe teren propriu cu Liverpool si un 3-0 pe terenul celor de la Watford, etapa precedenta. De altfel, gazdele au parasit devreme si Cupa Ligii Angliei, dupa un 2-0 suferit pe terenul celor de la Stoke. Antrenorul gazdelor nu are niciun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

De partea cealalta, Fulham ocupa pozitia a 19-a a clasamentului primei ligi din Anglia, echipa reusind sa adune 5 puncte dupa 10 partide de campionat. Sarbul A. Mitrovic este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 5 goluri inscrise in campionat. Oaspetii traverseaza o perioada foarte slaba in campionat, cu 4 infrangeri consecutive suferite. Etapa precedenta, Fulham a cedat fara drept de apel pe teren propriu, 0-3 in fata celor de la Bournemouth. De altfel, oaspetii au parasit acum cateva zile si Cupa Ligii Angliei, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Manchester City. Principalul absent al oaspetilor in aceasta deplasare este britanicul J. Bryan, care are unele probleme de ordin medical.

Acest duel pune fata in fata cele mai slabe echipe din Premier League, in acest moment. Remiza cu siguranta nu e multumitoare pentru niciuna, acestea afundandu-se din ce in ce mai mult spre Championship. Ma astept la un duel in care ambele formatii vor forta totul pe cartea ofensivei, in cautarea victoriei izbavitoare, care le poate reda increderea jucatorilor. E dificil de prezis o invingatoare, asadar recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.76 oferita de cei de la Unibet.

CITESTE SI

More in Fotbal