Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Huddersfield vs Burnley – Championship

Ponturi pariuri Huddersfield vs Burnley

Ponturi pariuri Huddersfield vs Burnley – Championship

Sezonul 2022-2023 din Championship este inaugurat cu duelul de pe „John Smith’s Stadium” dintre Huddersfield si Burnley. Confruntarea va avea loc vineri, cu incepere de la ora 22:00.

Cei de la Betano prevad un duel foarte echilibrat, iar pentru a vedea un „X” la finalul celor 90 de minute, avem o cota de 3.25. Avem o alternativa buna la goluri, acolo unde primim 2.18 la un meci cu cel putin 3 goluri.

Prezentare cote Betano – Huddersfield vs Burnley

Ponturi pariuri Huddersfield vs Burnley

Huddersfield

Vin dupa un sezon foarte bun in liga secunda engleza, unde au incheiat pe podium, loc ce le-a asigurat prezenta in play-off-ul ce determina ultima echipa ce promoveaza in Premier League. Dupa ce i-au eliminat in semifinale pe cei de la Luton, cu scorul general de 2-1, in finala au dat de catre cei de la Notthingam Forest in fata carora au cedat la limita, 0-1.

Dupa plecarea lui Carlos Corberan, „the terriers” au un nou manager pe banca. Este vorba de Danny Schofield care se afla la prima experienta ca principal. Acesta a evoluat si ca jucator pentru Huddersfeld, intre 1998 si 2008, bifand 248 de aparitii in tricoul acestei echipe.

Lewis O’Brien si Harry Tofolo, jucatori de baza in ultimele sezoane, au fost cedati la Notthingam Forest in aceasta vara. Nou-promovata a platit aceeasi suma de transfer pentru fiecare dintre ei, 5.9 milioane de euro.

Echipa probabila: Nicholls; Turton, Edmonds-Green, Lees, Ruffels; Hogg, Russell; Thomas, Holmes, Koroma; Ward

Burnley

Dupa 6 sezoane petrecute pe prima scena a fotbalului englez, „the clarets” au retrogradat in liga secunda, dupa ce au incheiat pe pozitia 18, cu un total de 35 de puncte, doar cu 3 mai putin fata de prima echipa aflata care s-a salvat, Leeds.

Vin si ei cu un nou suflu pe banca, dupa ce l-au numit ca antrenor pe Vincent Kompany. Belgianul a pregatit-o in ultimele doua sezoane pe Anderlecht, pe banca carora a bifat 42 de victori, 32 de remize si 18 esecuri.

Este formatia cu al treilea cel mai bine evaluat lot din Championship, conform celor de la Transfermarkt, la 83.88 de milioane de euro.

Echipa probabila: Muric; Roberts, Egan-Riley, Harwood-Bellis, Taylor; Cork, Cullen; Brownhill, Bastien; Barnes, Rodriguez

Ponturi pariuri Huddersfield vs Burnley

Ambele formatii vin cu un suflu nou pe banca si cu siguranta isi doresc un inceput pozitiv de sezon. Daca comparam cele doua loturi, Burnley are un avantaj considerabil, insa fiind vorba de Championship si faptul ca e primul meci oficial al celor doua echipe, nu stiu cat de mult conteaza acest aspect. Merg pe un „GG” aici la o cota ce merita atentia noastra.

Ponturi pariuri Huddersfield vs Burnley – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.87

CITESTE SI

More in Alte campionate