Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Ipswich vs Sheffield United – Championship – 22.12.2018

Sambata, 22 decembrie, de la ora 17:00, pe “Portman Road” are loc ponturi pariuri Ipswich vs Sheffield United, duel din etapa cu numarul 23 din Championship.

Ipswich ramane o umbra a echipei care in sezoanele trecute termina la puncte bune distanta de locurile retrogradabile. Politica clubului face sa fie foarte aproape de League One, aceasta se afla pe ultimul loc, cu 14 puncte, la cinci lungimi de locurile neutre, prea mult pentru o echipa care abia a reusit a doua sa victorie. In etapa anterioara, aceasta aceasta a gasit drumul spre al doilea gol, iar Sears a inscris unicul gol al disputei cu Wigan, insa, a contat enorm si postura de echipa gazda pe care Ipswich a avut-o. Un alt capitol pe care trebuie sa-l rezolve este cel ofensiv, este singura modalitate pentru a putea recupera din handicap si cu un parcurs bun sa iasa din zona celor trei locuri care o duc in League One.

Sheffield United este echipa mai buna, dar in runda anterioara a facut din nou un meci slab, drept pentru care a picat pe locul 5, cu 37 de puncte, cu sapte mai putine decat echipa de pe locul secund, ultimul ce asigura promovarea directa. De altfel, este echipa cu cele mai multe infrangeri din cele care se afla in playoff, insa, trebuie sa fie mult atenta pentru ca sunt doua lungimi intre ea si Nottingham, echipa care sta la panda, in dorinta de a face rocada. In runda precedenta a intalnit un adversar foarte greu, West Brom, iar acest lucru s-a vazut din nou si Sheffield United a fost pusa la punct chiar sub ochii propriilor suporteri, pierzand cu 1-2.

O sa fie foarte interesant sa vedem cum reactioneaza Ipswich dupa aceasta victorie, pentru ca atunci cand a spart gheata au urmat trei infrangeri la rand, meciuri in care nu au avut goluri inscrise. Pe de alta parte, Sheffield United a inceput sa primeasca destul de usor goluri, iar acest lucru ma face sa imi indrept atentia din nou spre un meci cu cel putin trei reusite. Media golurilor inscrise in deplasarile celor de la United este de 2.9, de multe ori ambele echipe au fost responsabile de acest lucru.

Pronostic ponturi pariuri Ipswich vs Sheffield United: peste 2.5 goluri, cota 2.04 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal