Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri – Irak – Vietnam – Cupa Asiei – 08.01.2019

Irak - Vietnam

Irak – Vietnam este o partida din cadrul Cupei Asiei, ce are fluierul de start programat la ora 15:30, urmand sa se joace pe Zayed Sports City Stadium.

◘ Irak este una dintre nationalele cu nume de pe continentul asiatic, care au in palmares o calificare la Campionatul Mondial, in 1986, una la Cupa Confederatiilor, in 2009, dar care a castigat si Cupa Asiei o data, in 2007. La aceasta editie, nationala pregatita de Srečko Katanec s-a calificat destul de usor, in preliminarii terminand pe locul secund intr-o grupa cu Thailanda, Vietnam, Indonezia si Taipeiul Chinez. Selectionata Irakului a avut un parcurs bun la ultima Cupa a Asiei, ajungand pana in semifinalele competitiei, astfel ca in acest an au ca obiectiv cel putin egalarea acelei performante. „Leii din Mesopotamia” vin dupa cateva meciuri bune, remizand mai intai cu Arabia Saudita si Bolivia, izbutind apoi victorii cu China si Palestina.

◘ Vietnam este o nationala mica, ce nu spune multe in fotbalul international, care in intreaga sa istorie nu a participat decat la patru Cupe ale Asiei, incluzand-o si pe aceasta, ultima data in 2007, atunci cand era si tara gazda, alaturi de Indonezia, Malaezia si Thailanda. Reprezentativa condusa de Park Hang-seo a avut un parcurs greoi in preliminarii, terminand pe locul trei in grupa, sub Thailanda si Irak, fiind astfel nevoita sa joace inca un tur, acolo unde s-a descurcat mai bine, izbutind sa termine pe locul secund intr-o grupa cu Iordania, Afghanistan si Cambodia. Interesant este faptul ca vietnamezii vin dupa o serie destul de lunga de meciuri fara infrangere, nu mai putin de 18.

Vietnam este neinvinsa de multa vreme, e drept, insa Irak este echipa mai buna, de la care asteptam o victorie in aceasta partida, la fel cum a reusit si in ultima intalnire directa, in 2016.

• Ponturi pariuri Irak – Vietnam: Irak castiga -> cota 1.53

CITESTE SI

More in Fotbal