Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri – Iran – Japonia – Cupa Asiei – 28.01.2019

Iran - Japonia

Iran – Japonia este prima semifinala de la aceasta editie de Cupa Asiei, ce se va juca in aceasta dupa-amiaza, cu incepere la ora 16:00, pe stadionul Hazza bin Zayed.

◘ Iran este o nationala cu pretentii in fotbalul asiatic, ce a evoluat mult in ultimii ani, demonstrand acest aspect atat la campionatul mondial din 2018, cand a fost la un pas de optimi, cat si la turneul din acest an, la care se descurca de minune. Iranienii au castigat lejer o grupa cu Irak, Vietnam si Yemen, contra carora au reusit doua victorii si o remiza, ajungand in optimi fara emotii, acolo unde au avut-o ca adversara pe Oman, in fata careia s-au impus cu 2-0. In sferturile competitiei, nationala antrenata de portughezul Carlos Queiroz a dat piept cu China, pe care a invins-o categorici, impunandu-se cu 0-3. Astfel, reprezentativa Iranului a ajuns a 12 goluri marcate la aceasta editie de Cupa Asiei, dar cel mai interesant este faptul ca nu a primit niciun gol pana acum.

◘ Japonia este cea mai de succes nationala la Cupa Asiei, castigand trofeul de patru ori in istorie, ultima data in 2011, avand de asemenea cateva participari si la campionatul mondial, ultima chiar in 2018, cand a ajuns in faza optimilor. Niponii, ca si adversarii lor, au terminat primii in grupa, devansand Turkmenistan, Oman si Uzbekistan, cu care au reusit doar victorii, urmand apoi un succes cu Arabia Saudita in fata optimilor, impunandu-se cu 1-0. In sferturi, nationala lui Hajime Moriyasu a avut-o ca adversara pe Vietnam, pe care de asemenea a invins-o cu 1-0, ajungand astfel la opt goluri marcate, cu cinci mai multe decat a incasat.

Japonia este in forma, e drept, de la mondial legand zece partide fara esec, noua fiind victorii, insa Iran este o echipa care arata fantastic, mai ales in defensiva, de aceea ne asteptam ca in aceasta infruntare sa triumfe si sa faca pasul spre finala.

• Ponturi pariuri Iran – Japonia: Iran se califica -> cota 1.60

CITESTE SI

More in Fotbal