Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Euro 2020

Ponturi pariuri Irlanda vs Georgia – Preliminarii Euro 2020

Ponturi pariuri Irlanda vs Georgia: ora 21:45 este ora la care se joaca Irlanda vs Georgia, infruntare din cadrul preliminariilor Euro 2020. Meciul are loc pe „Aviva Stadium” din Dublin.

Irlanda urmeaza sa se bata cu Danemarca si Elvetia pentru unul dintre cele doua locuri ce o trimit la Euro 2020. Inceputul acestei campanii a fost in linie dreapta, castigand cu 1-0 meciul contra lui Gibraltar. E greu de crezut ca a dat un singur gol celei mai slabe nationale din aceste calificari, dar pare sa fie in nota obisnuita.

Nationala Irlandei nu este o adepta a partidelor spectacol, astfel ca ultimele sase meciuri directe au adus putine goluri, cel mult doua. Asa se face ca in patru dintre acestea a tinut poarta inchisa, uneori in fata unui adversar bun, cum a fost cazul contra Danemarcei.

Echipa probabila: Randolph – Coleman, Duffy, Keogh, Stevens – Doherty, Hendrick, Hourihane, McClean – Maguire, McGoldrick

Ponturi pariuri Irlanda vs Georgia

Georgia vine la Dublin cu moralul scazut, asta dupa ce a cedat cu 0-2 in primul mwci. A avut statut de echipa gazda, dar nu a putut sa se ridice la nivelul Elvetiei, drept pentru care a cedat foarte usor.

A fost cea de-a doua infrangere din ultimele zece dueluri, in afara de Elvetia, Luxemburg a mai reusit sa castige contra ei. Pe de alta parte, de aproape trei ani nu a mai castigat contra unei echipe cu pretentii. Atunci o batea pe Spania (1-0), dar intr-un meci de pregatire.

Echipa probabila: Loria – Kakabadze, Kashia, Khotchova, Kharabadze – Kvekveskiri – Qazaishvili, Gvilia, Ananidze – Kvillitaia

Jocul defensiv este cel pe care ele il practica de fiecare data si asa cum arata situatia, astept sa fie o zi modesta, in care se vor anula reciproc si automat golurile sa lipseasca. Ele au mai fost adversare de patru ori in ultimii cinci ani, in trei dintre acestea am avut victorii ale irlandezilor.

Ponturi pariuri Irlanda vs Georgia: sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Unibet

CITESTE SI

More in Euro 2020