Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri – Japonia – Arabia Saudita – Cupa Asiei – 21.01.2019

Japonia - Arabia Saudita

Japonia – Arabia Saudita este o partida ce conteaza pentru optimile Cupei Asiei, care are fluierul de start programat la ora 13:00, urmand sa se joace pe Sharjah Stadium.

◘ Japonia este una dintre cele mai bune nationale prezente la aceasta editie de Cupa Asiei, care de altfel se afla si pe lista scurta a favoritelor la castigarea trofeului. Niponii au in palmares cinci Cupe ale Asiei, ultima castigata in 2011. La editia din acest an, nationala antrenata de Hajime Moriyasu se descurca foarte bine, in grupe defiland, terminand pe primul loc, cu puncaj maxim, dupa ce a reusit victorii cu Turkmenistan, Oman si Uzbekistan, contra carora a marcat de sase ori, incasand de doua ori mai putine goluri. Japonia a pierdut ultimul meci la mondial, cand era invinsa de Belgia, de atunci insirand opt partide fara esec, sapte dintre acestea fiind victorii.

◘ Arabia Saudita este o nationala interesanta, ce-i drept, sub adversara sa, din punct de vedere al valorii, insa care are un lot indeajuns de bun incat sa spere la un rezultat bun in aceasta confruntare. Sauditii au la randul lor trei Cupe ale Asiei in palmares, castigate insa in urma cu multi ani, in 1984, 1988 si 1996. Ca si adversara sa, nationala lui Juan Antonio Pizzi a inceput cu doua victorii la turneul din acest an, invingand Coreea de Nord si Liban, pierzand insa apoi in etapa a treia cu Qatar, terminand astfel a doua in grupa, cu sase goluri marcate si doua primite. Odata cu esecul din ultimul meci, Arabia Saudita a incheiat o serie de sase partide fara esec.

Japonia arata mai bine la acest turneu, e drept, infruntand adversare modeste, avand insa un lot mai bun, asa ca ne asteptam ca in aceasta infruntare sa se impuna si sa faca pasul spre sferturile competitiei, acolo unde o asteapta Vietnam.

• Ponturi pariuri Japonia – Arabia Saudita: Japonia castiga -> cota 1.75

CITESTE SI

More in Fotbal