Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri – Japonia – Qatar – Cupa Asiei – 01.02.2019

Japonia - Qatar

Japonia – Qatar este finala acestei editii de Cupa Asiei, ce se va juca vineri, cu incepere la ora 16:00, pe Zayed Sports City Stadium.

◘ Japonia este una dintre cele mai importante nationale din istoria Cupei Asiei, care are in palmares trei trofee, castigate in 1992, 2000, 2004 si 2011. De asemenea, niponii au luat parte si la sase campionate mondiale, intre anii 1998 si 2018, de trei ori trecand de grupe, jucand in optimi. In aceasta editie de Cupa Asiei, nationala pregatita de Hajime Moriyasu a terminat cu punctaj maxim in grupe, dupa ce a reusit victorii cu Turkmenistan, Oman si Uzbekistan. In optimi, japonezii au dat piept cu Arabia Saudita, in fata careia s-au impus cu 1-0, invingand-o cu acelasi scor si pe Vietnam in sferturi, eliminand-o in cele din urma pe Iran in semifinale, dupa o victorie cu 0-3. Asadar, in cele sase partide de pana acum, „samuraii” au marcat de 11 ori, primind doar trei goluri.

◘ Qatar, nationala fara realizari importante la nivel international, este surpriza acestei editii de Cupa Asiei, reusind sa atinga ultimul act al competitiei, pentru prima oara in intreaga sa istorie. De asemenea, qatarezii se pregatesc si de primul loc campionat mondial, cel din 2022, pe care il si vor gazdui. In grupele turneului din acest an, reprezentativa pregatita de Félix Sánchez Bas a reusit, ca si adversara sa, sa termine cu punctaj maxim in grupe, invingand Liban, Coreea de Nord si Arabia Saudita. In optimi, reprezentativa Qatarului a trecut de Irak cu 1-0, invingand-o cu acelasi scor pe Coreea de Sud, trecand in cele din urma de tara gazda, Emiratele Arabe Unite, impunandu-se cu 4-0, ajungand astfel la 16 goluri marcate, fara sa primeasca vreunul.

Ambele formatii, aflate in mare forma, sunt dornice sa puna mana pe acest trofeu, Japonia avand ocazia sa ajunga la cinci castigate, in timp ce Qatar poate intra in istorie prin cucerirea primului titlu, asa ca ne asteptam la un meci disputat, in care golurile vor veni si ele.

• Ponturi pariuri Japonia – Qatar: peste 1,5 goluri -> cota 1.48

CITESTE SI

More in Fotbal