Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri – Japonia – Uzbekistan – Cupa Asiei – 17.01.2019

Japonia - Uzbekistan

In aceasta dupa-amiaza, cu incepere la ora 15:30, pe stadionul Khalifa bin Zayed se va juca Japonia – Uzbekistan, partida din grupele Cupei Asiei, in care miza este castigarea grupei.

◘ Japonia este probabil cea mai importanta nationala de pe continentul asiatic, avand in vedere faptul ca in intreaga sa istorie a jucat la sase campionate mondiale, toate acestea venind consecutiv, participand de asemenea si la noua editii de Cupa Asiei, de asemenea consecutiv, castigand patru dintre acestea. Nationala lui Hajime Moriyasu a jucat la mondialul din 2018, unde a stralucit, iesind dintr-o grupa cu Polonia, Columbia si Senegal, ajungand in optimi, unde a dat piept cu Belgia, cu care a fost aproape sa produca o surpriza, conducand cu 0-2, pierzand in cele din urma cu 3-2. Niponii au sase puncte dupa cele doua partide de la Cupa Asiei din acest an, reusind sa invinga Turkmenistan si Oman, cu care au marcat de patru ori, primind de doua ori mai putine goluri.

◘ Uzbekistan este o nationala despre care nu putem spune multe, fiind fara calificare la mondial, jucand insa la sapte editii de Cupa Asiei, trecand de grupe la ultimele patru, jucand sferturi in 2004, 2007 si 2015, in timp ce in 2011 au ajuns pana in penultimul act. Uzbecii au inceput cu dreptul la aceasta competitie, sustinuta in Emiratele Arabe Unite, invingand Oman si Turkmenistan, cu care au punctat de sase ori, incasand doar unul singur, astfel ca pornesc ca favoriti la castigarea grupei in cazul unei remize.

Japonia este fara indoiala o nationala mai puternica, dar si mult mai experimentata, de la care avem mari asteptari, atat in aceasta disputa, cat si in intregul turneu, asa ca mizam pe faptul ca va castiga partida si implicit grupa.

• Ponturi pariuri Japonia – Uzbekistan: Japonia castiga -> cota 1.60

CITESTE SI

More in Fotbal