Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Javor vs Partizan Belgrad – Super Liga

Ponturi pariuri Javor vs Partizan Belgrad

Ponturi pariuri Javor vs Partizan Belgrad – Super Liga

Etapa cu numarul din Super Liga, le aduce fata in fata pe nou-promovata Javor si Partizan Belgrad. Meciul este programat sambata, 9 iulie 2022, incepand cu ora 21:00, si va avea loc „Javor Stadium”.

Vicecampioana Serbiei din sezonul trecut porneste ca mare favorita inaintea primului meci oficial din actuala stagiune, iar agentiile de pariuri online le atribuie doar 1.29 la un triumf astazi. De luat in considerare si cota de 1.65 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Javor vs Partizan Belgrad

Ponturi pariuri Javor vs Partizan Belgrad

Javor

Trupa pregatita de Igor Bondzulic a revenit pe prima scena a fotbalului din Serbia, dupa ce au incheiat stagiune precedenta pe locul 2 in al doilea esalon. Ultima oara cand au evoluat in Super Liga, a fost recent, in sezonul 2020-2021, cand au terminat pe 15.

Este formatia cu cel mai slab lot evaluat inaintea acestui sezon, fiind evaluat la doar 4.75 milioane de euro. Cel mai bine evaluat jucator din efectivul gazdelor de astazi, este atacantul central Luka Lukovic, cotata la 500 de mii de euro conform celor de la Transfermarkt.

In aceasta perioada de pregatire, au disputat 4 meciuri amicale. Echipa din Ivanjica a obtinut rezultat foarte bune, avand 3 succese si un rezultat de egalitate.

Partizan Belgrad

„Crno-beli” vine dupa al treilea sezon la rand in care termina pe pozitia secunda in campionat. De fiecare data, marea rivala Crvena Zvezda avand castig de cauza. In stagiunea precedenta, au avut un parcurs formidabil, acumuland 98 de puncte care nu au fost de ajuns pentru a obtine titlul.

Clubul din Belgrad incepe sezonul, cu un nou antrenor pe banca. Este vorba de Ilija Stolica care il inlocuieste pe Aleksandar Stanojevic care a condus-o pe Partizan din 2020 pana la sfarsitul sezonului trecut.

Au izbutit cateva transferuri interesante in aceasta perioada. Zlatan Sehovic ( a fost adus pe 350 de mii euro) si Aleksandar Filipovic (in schimbul a 100 de mii de euro). Pe langa cei doi jucatori sarbi, i-au mai transferat pe Svetozar Markovic de la Olympiakos, pe mjlocasul central, Patrick Andrade de la Qarabag si pe atacantul Foussein Diabate.

Ponturi pariuri Javor vs Partizan Belgrad

Balanta inclina clar catre un succes al echipei din capitala Serbiei. Partizan nu are voie sa se incruce pe terenul nou-promovatei, avand in vede ca fiecare pas gresit conteaza, dupa cum am observat si in sezonul trecut. Ma voi duce pe un succes al oaspetilor, insa nu cred ca se vor marca foarte multe goluri.

Ponturi pariuri Javor vs Partizan Belgrad – 2 si Sub 3.5 goluri –> Cota 1.93

CITESTE SI

More in Alte campionate