Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Jerv vs Haugesund – Eliteserien

Ponturi pariuri Jerv vs Haugesund

Ponturi pariuri Jerv vs Haugesund – Eliteserien

Sambata, 2 iulie 2022, cu incepere de la ora 17:00, runda cu numarul 12 din Eliteserien este inaugurata de partida dintre nou-promovata Jerv si Haugesund.

„Maakene” sunt cotati cu prima sansa de catre casele de pariuri online inaintea acestei confruntari, iar la un eventual triumf astazi primesc, 2.15. Un meci cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj ne-ar asigura o cota de 1.70 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Jerv vs Haugesund

Ponturi pariuri Jerv vs Haugesund

Jerv

Clubul infiintat in urma cu 100 de ani, se afla la prima experienta pe prima scena a fotbalului norvegian. Nu o duc prea bine in campionatul intern, acolo unde trupa pregatita de Arne Sandsto sunt penultimi, avand un total de 7 puncte acumulate. Golaverajul lor arata destul de rau, – 14, avand doar 5 goluri marcate si 19 incasate.

Precedentele 4 runde din Eliteserien s-au incheiat cu esec pentru ei. Ultima dintre ele a fost in fata unei alte echipe promovate in acest sezon, Ham-Kam, cu 1-2. A fost o evolutie destul de buna, dominand la mai toate capitolele, mai putin pe tabela de marcaj.

Nu au mai izbutit sa castige de pe 19 mai, atunci cand se impuneau la scor in Cupa Norvegiei, scor 0-7 in fata celor de la IL Express. Toate cele 7 puncte obtinute in campionat, au fost aduse in partidele jucate pe propria arena.

Haugesund

Elevii lui Jostein Grindhaug se afla intr-o forma destul de buna, dovada si cele 3 succese la rand obtinute. In urma cu 3 zile au obtinut calificarea mai departe in optimile Cupei Norvegiei, dupa succesul la limita, 0-1 contra celor de la Sotra. Martin Samuelsen a izbutit sa inscrie unicul gol al partidei, in minutul 58.

Ultima aparitie in campionat, le-a adus o victorie in compania celor de la Viking, scor 4-2, asta dupa ce oaspeti acelei partide s-au aflat de doua ori in avantaj. Gratie ultimului rezultat, au iesit din zona rosie a clasamentului, urcand pana pe pozitia a treisprezecea, cu 12 puncte.

Desi se afla destul de jos in campionat, din punct de vedere ofensiv, lucrurile se misca bine pentru „englane'”, ocupand al saselea loc la acest capitol, cu 20 de reusite.

Ponturi pariuri Jerv vs Haugesund

Argumentele duc catre o victorie a oaspetilor care s-a miscat mult mai bine in ultima vreme. Jerv a inceput bine campionatul, mai ales acasa, acolo unde nu au jucat tocmai rau. Merg pe un pronostic pe goluri, tinand cont ca din punct de vedere defensiv, Haugesund nu sta chiar foarte bine, insa compenseaza in atac.

Ponturi pariuri Jerv vs Haugesund – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.70

CITESTE SI

More in Alte campionate