Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Kiel vs Kaiserslautern – Zweite Bundesliga

Ponturi pariuri Kiel vs Kaiserslautern

Ponturi pariuri Kiel vs Kaiserslautern – Zweite Bundesliga

Kiel si nou-promovata Kaiserslautern isi dau intalnire in runda cu numarul 2 din Zweite Bundesliga. Confruntarea se va consuma sambata, 23 iulie 2022, cu incepere de la ora 14:00, pe Holstein-Stadion.

Echipa gazda este cotata cu prima sansa astazi, iar Betano le acorda 2.20 la un triumf astazi. Pe cealalta parte, pentru un succes al formatiei vizitatoare ne asigura o cota de 3.25 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Kiel vs Kaiserslautern

Ponturi pariuri Kiel vs Kaiserslautern

Kiel

„Die Storche” s-a deplasat pe Sportpark Ronhof in primul meci din campionat, acolo unde i-au intalnit pe cei de la Furth. Cele doua au incheiat la egalitate, scor 2-2, insa formatia pregatita de Marcel Rapp a fost dominata categoric. Din cele 4 suturi trimise spre poarta doar doua au fost cadrate pe spatiul portii, avand eficienta maxima la acest capitol.

Holstein vine dupa 5 rezultate pozitive la rand in care au bifat 3 succese si doua rezultate de egalitate. Ultimul esec a venit in runda cu numarul 34 din Zweite Bundesliga, cand pierdeau, scor 3-1 pe terenul celor de la Sandhausen.

Nu s-au descurcat deloc rau in precedentele 4 jocuri oficiale disputate pe Holstein-Stadion,. Au obtinut 3 succese la 0 fara sa primeasca gol si o remiza in compania celor de la Heidenheim, 1-1.

Kaiserslautern

A fost o revenire de bun augur pentru „die roten teufel” in liga secunda. Trupa pregatita de Dirck Schuster a izbutit o victorie frumoasa, scor 2-1 in meciul jucat acasa in compania celor de la Hannover. Golul decisiv a fost inscris in minutul 92 de fundasul central Kevin Kraus in urma unui corner. Din punct de vedere statistic nu au aratat excelent, insa acest lucru cred ca conteaza mai putin pentru ei.

Este formatia cu al doilea cel mai slab evaluat lot din Zweite Bundesliga. Conform celor de la Transfermarkt, acestia sunt cotati la 9.86 de milioane de euro. Cel mai bine cotat jucator din tabara oaspetilor, este nou venitul Erik Durm care valoreaza 1.2 milioane de euro.

Ponturi pariuri Kiel vs Kaiserslautern

Cred ca usor favorita porneste echipa gazda, chiar daca evolutia lor in prima runda nu a fost la cel mai inalt nivel. Interesant de urmarit cum se vor descurca cei de la Kaiserslautern in prima deplasate din acest sezon. Voi merge pe mana gazdelor care are un plus de valoare si avantajul terenului propriu.

Ponturi pariuri Kiel vs Kaiserslautern – 1X si Sub 4.5 goluri –> Cota 1.55

CITESTE SI

More in Alte campionate