Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Kiel vs Union Berlin – 2.Bundesliga – 01.03.2019

Vineri seara, de la ora 19:30, pe “Holstein Stadion” se va disputa Kiel vs Union Berlin, o partida din cadrul etapei cu numarul 24 din Zweite Bundesliga.

Lupta la varf incepe sa fie interesanta, Kiel s-a prezentat foarte bine in 2019 si a reintrat in cursa pentru podium, ea se afla acum pe locul 5, cu 39 de puncte, la doua lungimi de adversara ei. In etapa trecuta a respectat statutul de echipa oaspete si a facut senzatie, 3-1 s-a terminat jocul contra celor de la Bochum, intr-un meci in care totul s-a decis inca din prima repriza. Vineri urmeaza sa joace pe terenul propriu si nu s-a lasat intimidata de echipele contra carora a evoluat, iar in decurs de 11 asemenea dueluri, Holstein Kiel a fost echipa care a reusit sa scoata cinci victorii, tot atatea rezultate de egalitate si o singura infrangere, a fost 1-2 in disputa pe care a avut-o, cu Bochum.

Union Berlin este acum intr-o pozitie buna, a reusit in etapa trecuta sa scoata un punct din jocul pe care l-a disputat acasa, 1-1 fiind meciul contra celor de la Bielefeld si in care a evoluat pe terenul propriu. A fost suficient cat sa ramana pe locul al treilea, cu 41 de puncte, dar distanta intre ea si echipa de pe locul sapte este de trei lungimi, deci o eventual greseala o poate costa enorm. Pe de alta parte, Union Berlin este o formatie de teren propriu, acolo este cea mai buna, neinvinsa. In deplasare se pune problema diferit, acolo remiza este la loc de cinste, are abia doua victorii, tot atatea infrangeri si in sapte meciuri a incheiat nedecis, dar a luat doua goluri mai multe decat numarul celor pe care le-a inscris.

In tur a fost 2-0 pentru Union Berlin, dar daca este sa compar cu acel duel, ma astept ca echilibrul sa fie cel care o sa predomine, iar pana la final sa nu avem parte de un spectacol fotbalistic. Avand in vedere ca sunt in lupta pentru promovare, probabil ca nu vor risca sa atace si sa fie descoperite pe faza de aparare, iar in consecinta astept o prima repriza echilibrata, in care nu as exclude daca nu se inscrie vreun gol.

Pronosticul nostru pentru Kiel vs Union Berlin: sub 3.5 goluri, cota 1.41 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal