Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Kristiansund vs Bodo/Glimt – Eliteserien

Ponturi pariuri Kristiansund vs Bodo/Glimt

Ponturi pariuri Kristiansund vs Bodo/Glimt – Eliteserien

Sambata, 18 iunie 2022, de la ora 19:00, pe Kristiansund Stadion, echipa locala Kristiansund primeste vizita campioanei en-titre Bodo/Glimt in cadrul etapei cu numarul 10 din prima liga norvegiana.

Agentiile de pariuri online o vad favorita pe campioana ultimelor doua editii de campionat, carora le acorda o cota de 1.65 la victorie. Pe cealalta parte, un succes al gazdelor ne-ar aduce un profit de 4.45 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Kristiansund vs Bodo/Glimt

Ponturi pariuri Kristiansund vs Bodo/Glimt

Kristiansund

„Bufnitele” au un inceput foarte slab de sezon, iar din cele 7 meciuri jucate pana acum, au acumulat un singur punct, in urma unui 2-2 pe teren propriu in compania celor de la Ham-Kam. Sunt pe ultima pozitie, cu un golaveraj foarte slab, -9, cu doar 5 goluri marcate si 14 primite.

In ultima etapa s-au deplasat pe terenul celor de la Molde, acolo de unde s-au intors din nou cu mana goala, pierzand cu scorul de 2-1. Totusi, evolutia jucatorilor pregatiti de Christian Michelsen nu a fost tocmai rea, reusind sa isi creeze 14 ocazii de gol din care 3 incheiat cu sut pe spatiul portii.

Nu au reusit sa castige niciodata in fata celor de la Bodo/Glimt. Cele doua s-au intalnit in 10 randuri pana acum, oaspeti de astazi reusind sa se impuna de 9 ori. Un bilant nu foarte incurajator pentru gazde inaintea meciului de astazi.

Bodo/Glimt

Trupa antrenata de Kjetil Knutsen a cedat pe terenul vicecampioanei din sezonul trecut, Molde, cu 3-1. Desi au dominat partida, avand in vedere statisticile meciului, lipsa de precizie la finalizare si-a spus cuvantul.

Este destul de evidenta scaderea lor, mai ales din punct de vedere ofensiv. Acest lucru se datoreaza si plecarilor din ofensiva, in special cea a lui Erik Botheim care s-a transferat la FK Krasnodar. „Glimt” sunt abia pe 8 in Eliteserien, avand un total de doar 13 puncte acumulate in 9 jocuri. Au un golaveraj pozitiv, +4, gratie celor 18 goluri inscrise si 14 incasate.

Principalul marcator al echipei este Amahl Pellegrino, cu 4 reusite, jucator ce a evoluat in trecut si pentru Kristiansund.

Ponturi pariuri Kristiansund vs Bodo/Glimt

Daca nu vor sa piarda contactul cu primele clasate, campioana en-titre trebuie sa castige neaparat astazi, avand in vedere ca intalnesc o formatie ce se afla intr-o forma foarte slaba. Merg pe mana oaspetilor la o cota foarte buna in opinia mea.

Ponturi pariuri Kristiansund vs Bodo/Glimt – 2 Solist –> Cota 1.65

CITESTE SI

More in Alte campionate