Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Kristiansund vs Tromso – Eliteserien

Ponturi pariuri Kristiansund vs Tromso

Ponturi pariuri Kristiansund vs Tromso – Eliteserien

Kristiansund si Tromso se intalnesc intr-o partida restanta din etapa cu numarul 8 al campionatului norvegian. Duelul se va desfasura miercuri, 3 august 2022, de la ora 19:00.

Operatorul online Betano prevede un duel foarte echilibrat aici, iar un rezultat de egalitate ne-ar inmulti investitia de 3.5 ori la ora actuala. Tinand cont de ultimele meciuri spectaculoase ale gazdelor, o alternativa buna o reprezinta si golurile, acolo unde la linia de „peste 2.5”, primi o cota de 1.72.

Prezentare cote Betano – Kristiansund vs Tromso

Ponturi pariuri Kristiansund vs Tromso

Kristiansund

Pentru prima oara in acest sezon, putem spune ca formatia antrenata de Christian Michelsen vine dupa un succes in ultimul meci de campionat. Prima victorie stagionala a fost obtinuta pe terenul nou-promovatei Ham-Kam, la limita, scor 0-1. „Eroul” echipei a fost Christoffer Aasbak care a inscris unicul gol al partidei in minutul 44.

Situatia lor din clasament nu s-a schimbat, fiind in continuare pe ultima pozitie, cu doar 5 puncte. Ecartul fata de primul loc salvabil este de 11 puncte. O distanta ce poate fi redusa, daca o tin pe linia victoriilor in acest retur.

Ultimul joc disputate pe teren propriu nu s-a terminat deloc rau pentru ei. Au facut 2-2 in compania celor de la Odd, pe care i-au si condus cu doua goluri pe tabela de marcaj. A fost una dintre cele mai bune evolutii ale „bufnitelor” din acest sezon.

Tromso

„Gutan” rasufla si ei usurati dupa ce au pus capat serie de 7 runde la rand in care nu au castigat in campionat. A fost o victorie clara acasa in fata propriilor suporteri, scor 3-0 contra celor de la Sandefjord. Eric Kitolano si-a trecut in cont o dubla si a ajuns la cota 5 in Eliteserien.

Elevii lui Gaute Helstrup nu au parasit zona rosie a clasamentului. Sunt tot pe 14 in clasament, avand in cont 16 puncte si detin un golaveraj negativ, -7, avand doar 19 goluri marcate si 26 primite. In cele 7 deplasari de pana din prima liga norvegiana, au incasat 16. Doar nou-promovata Jerv a primit mai multe, 19.

Sunt si ei in cautarea primei victorii pe teren strain, avand doar 4 puncte acumulate pana acum din deplasari.

Ponturi pariuri Kristiansund vs Tromso

Sunt doua formatii ce isi doresc cu siguranta victoria, avand in vedere situatia lor din clasament. „Lanterna rosie” a clasamentului din Norvegia nu s-a miscat deloc rau in ultimele etape si cu siguranta pot emite pretentii astazi la obtinerea celor 3 puncte. Tromso s-a descurcat destul de bine impotriva adversarilor de acest gen, iar probleme din acest sezon le-au intampina in compania adversarilor din varful clasamentului.

Ponturi pariuri Kristiansund vs Tromso – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.57

CITESTE SI

More in Alte campionate