Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri – Lamia – Panathinaikos – Cupa Greciei – 10.01.2019

Lamia - Panathinaikos

Lamia – Panathinaikos este un duel din cadrul Cupei Greciei, din faza optimilor, care se va disputa pe Lamia Municipal Stadium, in aceasta seara de la ora 19:30.

◘ Lamia este una dintre echipele de pluton ale fotbalului din Grecia, care nu are la dispozitie un lot indeajuns de puternic incat sa isi permita sa spere la performante importante in actualul sezon. Gazdele acestei infruntari se afla in acest moment pe locul 14 in clasamentul din Superliga Greciei, fiind la trei puncte de locul 12, ultimul ce ramane in prima divizie. In Cupa Greciei, trupa lui Makis Chavos a obtinut calificarea in faza optimilor cu ceva emotii, in grupe terminand pe locul secund, sub AEK Atena, dar peste Volos, care a avut acelasi numar de puncte. Lamia vine dupa un rezultat fantastic obtinut in deplasarea de la Apollon Larissa, castigand cu 0-7, dupa sapte partide fara succes.

◘ Panathinaikos este una dintre cele mai importante echipe din istoria fotbalului grec, ce in acest sezon emite pretentii serioase, vizand o noua calificare in competitiile europene. „Trifoii” se afla pe locul cinci in clasamentul din campionatul Greciei, fiind foarte aproape de zona locurilor europene. Echipa lui Giorgos Donis s-a descurcat foarte bine in grupele Cupei Greciei, acolo unde a terminat prima, avansand in faza optimilor fara emotii. Panathinaikos vine dupa doua victorii, invingand-o mai intai pe Atromitos, urmand apoi un succes cu Chania Kissaamikos.

Lamia este o echipa mai slaba, fara indoiala, Panathinaikos avand la dispozitie un lot mai puternic, asa ca ne asteptam ca in aceasta infruntare sa faca o figura frumoasa si sa obtina un rezultat pozitiv, necesar pentru a-si face mai usor meciul din retur.

• Ponturi pariuri Lamia – Panathinaikos: oaspetii castiga sau egal -> cota 1.43

More in Fotbal