Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Lanus vs Colon – Superliga – 03.02.2019

Duminica dimineata, de la 00;20, ora Romaniei, la Lanus are loc Lanus vs Colon, o partida care se va desfasura pe “Estadio Ciudad de Lanus”, ea facand parte din runda 17.

Cu un moral foarte bun, Lanus revine pe terenul propriu in conditii foarte bune, dat fiind faptul ca in ultimele cinci runde a incheiat fara esec, meciuri in care a luat doua goluri. In runda anterioara s-a comportat excelent, 2-0 a fost scorul meciului jucat pe terenul celor de la Godoy Cruz si in care Belmonte si Acosta, doi dintre cei mai activi jucatori ai echipei au inscris golurile. Pe de alta parte a fost o linie foarte buna, Lanus a castigat trei din ultimele patru runde, dar cu toate astea se afla pe locul 17, cu 18 puncte, la cinci lungimi fata de ultima echipa care ar merge in editia urmatoare a Copa Sudamericana, echivalentul a Europa League pe teritoriul Americii de Sud.

Echipa probabila Lanus: Ibanez – Carrasco; Guerreno; Torsiglieri – Placido; Belmonte; Lodico; Moreno; Pasquini – Sand; Acosta

Colon este un adversar incomod, in runda anterioara s-a vazut cel mai bine acest lucru, cand a reusit sa faca un meci perfect in fata codasei Superiga. S-a impus lejer, 2-0 a fost scorul atunci, insa, timp de o repriza a beneficiat si de un om in plus, Rodriguez si Heredia au fost cei doi oameni care au adus succesul cu numarul patru din campionat. Echipa a urcat pe locul 15, cu 19 puncte, cu patru lungimi mai putine decat echipa care se afla pe zece, ultima pozitie care ii asigura prezenta in editia urmatoare a Copa Sudamericana. Ce e drept, e dificil sa joace in deplasare, este cunoscut lucrul acesta, Argentina propune un campionat greu, rareori fiind ocaziile cand o echipa are cifre bune in deplasare, iar Colon este cea mai slaba din aceasta postura, cu trei remize si cinci infrangeri.

Echipa probabila Colon: Burian – Vigo; Cadavid; Oliveira; Quiroz – Quzui; Celis; Fritzier; Estigarrbia – Heredia; Rodriguez

Avand in vedere ca se va disputa cu Lanus in postura de echipa gazda si ca ea vine dupa o serie de cinci etape consecutive incheiate pozitiv, e clar ca isi merita prima sansa. De cealalta parte, Colon inca nu stie ce e aia victoria, in meciurile care au avut loc in deplasare. Una peste alta, acord incredere mai mare echipei gazda, Lanus castigand trei din precedentele patru dueluri disputate pe “Estadio Ciudad de Lanus”.

Pronosticul nostru pentru Lanus vs Colon: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal