Connect with us

Euro 2020

Ponturi pariuri – Liechtenstein – Grecia – Preliminarii EURO 2020 – 23.03.2019

Liechtenstein - Grecia

Liechtenstein – Grecia, partida din preliminariile EURO 2020, are primul fluier programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Rheinpark Stadion.

◘ Liechtenstein este una dintre nationalele de pluton ale Europei, care nu dispune de un lot suficient de puternic astfel incat sa isi permita sa spere la debutul la un turneu final, iar cel mai probabil, acesta va intarzia sa apara, dupa cum merg lucrurile in fotbalul din aceasta tara. Gazdele au jucat cel mai recent in Liga Natiunilor, competitie infiintata de curand, in care nu au impersionat deloc, ba chiar au avut un parcurs dezamagitor. Nationala antrenata de Helgi Kolviðsson a ocupat ultima treapa intr-o grupa din care mai faceau parte Macedonia, Armenia si Gibraltar, in fata carora nu a obtinut decat patru puncte din 18 posibile, izbutind o victorie si o remiza. Liechtenstein vine dupa patru meciuri fara succes, in acestea pierzand de trei ori, remizand o data, in fiecare dintre ele incasand minim doua goluri.

◘ Grecia este departe de nationala ce stralucea la Campionatul European din 2004, de asemenea, este chiar si sub nivelul celei din 2014, care juca optimi la Campionatul Mondial, chinuindu-se serios in ultimii ani, ratand calificarea atat la EURO 2016, cat si la turneul mondial din Rusia. Reprezentativa condusa de Angelos Anastasiadis, ca si adversara sa, a jucat in Liga Natiunilor, in divizia C, acolo unde nu a impresionat, ocupand pozitia a treia intr-o grupa cu Finlanda, Ungaria si Estonia. In cele sase partide disputate la acest turneu, grecii nu au reusit decat trei victorii, pierzand tot de atatea ori, in toate aceste dispute marcand patru goluri. Grecia se chinuie serios in deplasare, in ultimele cinci pierzand de patru ori, avand insa o sansa buna sa isi imbunatateasca bilantul, urmand totusi sa infrunte o adversara modesta.

Grecia are mari sperante la revenirea la un turneu final, iar pentru a-si indeplini obiectivul, nu are voie sa inceapa cu stangul in aceste preliminarii chiar cu outsidera grupei, asa ca cel mai probabil se va impune. Noi insa vom miza pe varianta golurilor, pentru o cota mai mare, pornind de la premisa ca se vor marca minim trei.

• Ponturi pariuri Liechtenstein – Grecia: peste 2,5 goluri -> cota 1.70

More in Euro 2020