Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Lillestrom vs Tromso – Eliteserien

Ponturi pariuri Lillestrom vs Tromso

Ponturi pariuri Lillestrom vs Tromso – Eliteserien

Lillestrom primeste vizita celor de la Tromso in cadrul etapei cu numarul 17 din Eliteserien. Partida va avea loc duminica, 7 august 2022, de la ora 19:00, pe „Arasen Stdion”.

Echipa gazda este cotata cu prima sansa astazi de catre agentiile de pariuri online care ne ofera 1.80 la un eventual succes. O cota asemanatoare primim si la un meci cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj, 1.83.

Prezentare cote Betano – Lillestrom vs Tromso

Ponturi pariuri Lillestrom vs Tromso

Lillestrom

„Kanarifugla” a avut parte de un meci foarte greu pe teren propriu, disputat joi in compania belgienilor de la Antwerp in fata carora au si pierdut cu scorul de 1-3 in mansa tur a rundei cu numarul 3 din Conference League. In mod evident, sansele la calificare au scazut considerabil in urma acestui rezultat.

Lucrurile in schimb evolueaza excelent pentru Trupa pregatita de Geir Bakke in campionatul intern. S-au deplasat pe terenul celor de la Sarpsborg in weekendul trecut, acolo de unde s-au intors cu toate cele 3 puncte puse in joc. A fost o victorie cu 2-0 obtinuta foarte greu, ambele goluri venind dupa minutul 75.

Diferenta fata de Molde a ramas aceeasi, de 3 puncte, insa de remarcat ca au o restanta de disputat. Au acumulat 36 de puncte pana acum, iar golaverajul lor este unul excelent, +17. Doar 14 goluri au incasat in cele 16 jocuri din campionat, ceea ce face sa ocupe primul loc la acest capitol.

Tromso

Moralul baietilor lui Gaute Helstrup este cu siguranta unul scazut dupa ce au scapat printre degete victoria pe terenul ultimei clasate Kristiansund. Partida s-a incheiat 1-1, iar gazdele acelei partide a marcat golul egalizator in minutul 90+4.

Se mentin deasupra zonei rosii a clasamentului, cu un total de 17 puncte. Golaverajul lor este unul negativ in momentul de fata, -7. Mai mult de jumatate din meciurile lor din Eliteserien s-au incheiat la egalitate, 8 din totalul de 15.

In tur au incheiat de asemenea la egalitate in compania celor de la Lillestrom. Se pot declara norocosi cu acel rezultat, tinand cont ca au marcat golul de 2-2 in minutul 92.

Ponturi pariuri Lillestrom vs Tromso

Formatia gazda a avut un program destul de incarcat in aceasta perioada. dar cu toate acestea cred ca sunt favoriti la castigarea partidei. Au mare nevoie de cele 3 puncte, tinand cont ca Molde se afla in mare forma si joaca pe terenul ultimei clasate in runda asta. Tromso a avut prestatii oscilante in ultima vreme si ii vad scotand maxim un egal in partida de astazi.

Ponturi pariuri Lillestrom vs Tromso – 1X si Peste 1.5 goluri –> Cota 1.57

More in Alte campionate