Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Luton vs Burton – League One – 22.12.2018

Sambata, 22 decembrie, ora 17:00, ora Romaniei, are loc ponturi pariuri Luton vs Burton, un duel programat sa aiba loc pe “Kenilworth Road”.

Favorita certa in acest joc, Luton este obligata prin prisma rezultatelor bune din ultimul timp sa aiba o prestatie care sa-i aduca toate punctele puse in joc. Ne-a aratat ca este capabila sa obtina victoria indiferent de pozitia prin care se afla, Matthew Pearson si James Collins au fost cei care au inscris golurile victoriei echipei lor, 2-1, contra celor de la Coventry. Nu a fost nimic intamplator, Luton se afla deja la a noua partida consecutiva in League One, in care reuseste sa incheie neinvinsa, urcand intre timp si pe locul al doilea, cu 44 de puncte. Are cu patru lungimi mai putine decat Portsmouth, dar a recuperat suficiente puncte, profitan de pasii gresiti pe care rivala ei i-a facut.

De partea cealalta, Burton isi merita din plin postura de echipa outsider pe care il are, clasamentul o arata pe locul 15, unul neutru, ea acumuland pana in prezent 27 de puncte, sapte mai multe decat Plymouth, echipa de pe primul loc direct retrogradabil. In runda anterioara din nou a clacat, dar diferenta meciului cu Fleetwood s-a facut dupa o neatentie in careu, care a dus la o lovitura de la 11 m a adversarilor, acela fiind singurul gol al meciului. Deja a devenit o obisnuinta a lui Burton, suferind a treia infrangere in ultimele patru etape, ceea ce face sa aiba -3 in dreptul golaverajului. Trebuie sa depaseasca si statutul de echipa oaspete pe care urmeaza sa-l aiba, nu a facut jocuri tocmai convingatoare, pierzand sase din cele zece deplasari.

Intre cele doua echipe exista o diferenta semnificativa, Luton a fost mereu intr-o crestere evidenta, suficienta pentru a astepta o replica foarte buna si solida, care sa-i aduca victoria. Burton a inceput sa piarda tot mai des, cu atat mai mult in meciurile disputate pe teren strain si acest lucru sa aduca doua goluri impotriva ei, suficiente pentru ca adversarul sa-si securizeze victoria. Luton este si echipa cu cele mai multe goluri inscrise.

Pronostic ponturi pariuri Luton vs Burton: gazdele castiga, cota 1.57 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal