Connect with us

Euro 2020

Ponturi pariuri – Luxemburg – Lituania – Preliminarii EURO 2020 – 22.03.2019

Luxemburg - Lituania

Luxemburg – Lituania este o infruntare ce conteaza pentru prima etapa din preliminariile EURO 2020, avand fluierul de start programat la ora 21:45, urmand sa se dispute pe Stade Josy Barthel.

◘ Luxemburg este o nationala aproape invizibila pe harta fotbalului international, daca ne raportam la performantele sale, in intreaga sa istorie reusind sa castige doar 12 partide din cele 243 disputate in preliminariile turneelor finale. La ultima campanie de calificare, nationala antrenata de Luc Holtz a terminat penultima intr-o grupa cu Franta, Suedia, Olanda, Bulgaria si Belarus, reusind o victorie si trei remize, pierzand de sase ori, partide in care a marcat opt goluri, incasand nu mai putin de 26. Gazdele acestei infruntari au avut un parcurs decent in Liga Natiunilor, competitie recent infiintata, ratand promovarea in divizia C, tinand cont ca au terminat pe locul al doilea intr-o grupa din care mai faceau parte Belarus, Moldova si San Marino. In infruntarile cu acestea a izbutit trei victorii, remizand o data, suferind doua infrangeri, marcand 11 goluri, incasand cu patru mai putine.

◘ Lituania este de asemenea una dintre nationalele de pluton ale Europei, care nu dispune de un lot indeajuns de puternic astfel incat sa isi permita sa spere la performante importante. Oaspetii acestei partide au un bilant mai bun in preliminariile turneelor finale, obtinand 37 de victorii in 131 de partide. In preliminariile pentru mondialul din Rusia, reprezentativa antrenata de Valdas Urbonas a avut un parcurs similar cu al adversarei, terminand penultima in grupa, sub Anglia, Scotia, Slovacia si Slovenia, dar peste Malta, in confruntarile cu acestea izbutind o victorie si trei remize, pierzand de sase ori, marcand sapte goluri, incasand nu mai putin de 20. Lituania se afla insa intr-o perioada slaba, pierzand ultimele sase partide, toate disputandu-se in Liga Natiunilor, unde a terminat ultima intr-o grupa cu Romania, Muntenegru si Serbia, retrogradand astfel in ultima divizie.

Lituania trece printr-o perioada nefasta, ce-i drept, infruntand si adversare mult mai bine cotate, insa pare greu de crezut ca se va impune in aceasta confruntare, jucand in deplasare, pe un teren pe care Luxemburg este greu de invins in ultima perioada. De asemenea, ne indoim ca vom asista la un duel extrem de spectaculos, asa ca mizam pe faptul ca nu se vor marca mai mult de trei goluri.

• Ponturi pariuri Luxemburg – Lituania: 1X & sub 3,5 goluri -> cota 1.67

More in Euro 2020