Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Macclesfield vs Swindon – League Two – 05.01.2019

Sambata, 5 ianuarie, de la ora 17:00, pe “Moss Rose” se disputa ponturi pariuri Macclesfield vs Swindon, un joc al rundei cu numarul 27 din League Two.

Este un meci destul de greu pentru Macclesfield si totdata un test pe care este obligata sa-l treaca, asta daca nu vrea ca diferenta de puncte dintre ea si echipele din fata sa se mareasca. In prezent este la loc de retrogradare, se afla pe penultima pozitie, cu 21 de puncte, doua mai putine decat ultimul loc neutru. 2019 a inceput plin de speranta, tot intr-un duel avut acasa, Koby Arthur a inscris unicul gol al echipei sale, in remiza cu Tranmere, 1-1. A fost de bun augur acest rezultat pentru ca Macclesfield in postura de echipa gazda a arata ca poate exista continuitate, ajungand la patru etape la rand in care nu a pierdut, doua fiind remize si tot atatea insemnand victorii.

Swindon nu are de ce sa-si faca probleme cu evitarea retrogradarii, cel putin nu in acest moment, insa, cele 12 lungimi avans fata de primul loc care duce in Vanarama cred ca sunt inca de acum suficient, pentru ca sunt si multe echipe care stau intre ele si se vor incurca intre ele. Totusi, trebuie clar sa isi imbunatateasca jocul, pentru ca a inceput 2019 cu un nou esec, un 0-2 contra celor de la Exeter, meciul disputandu-se chiar pe terenul propriu si poate ca nu era o problema daca era singurul, dupa o pauza, dar sunt cinci etape consecutive in care nu a castigat. Problemele nu-s deloc in deplasare, Swidon in aceasta postura s-a aratat destul de agresiva, 16 puncte si-a trecut in cont, dintr-un total de 39 maxim posibil.

In tur a fost un meci spectaculos, am avut un 3-2 pentru Swindon, dar nivelul jocului a fost clar peste ce se poate vedea aici. De data aceasta cred intr-o replica mai buna oferita de Macclesfield, o echipa care este in continuare in lupta pentru evitarea retrogradarii si n-are alta scapare decat sa joace la fel de bine acasa, cum a facut-o pana in prezent.

Pronostic ponturi pariuri Macclesfield vs Swindon: 1X, cota  1.54 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal