Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Marseille vs Bordeaux – Ligue 1 – 05.02.2019

Marti seara, 5 februarie, de la ora 20:00, pe “Stade Velodrome” din Marsilia se va disputa Marseille vs Bordeaux, o partida ramasa restanta din etapa cu numarul 18. Este si transmis la televizor, pe Digi Sport 2.

Probleme pentru Rudi Garcia si se pare ca deja i s-a cerut demisia de o serie de fani, asta dupa ce a pierdut din nou un meci, 1-2, in runda anterioara, atunci cand a evoluat pe terenul celor de la Reims. A fost a treia infrangere identica din ultimele patru etape, ceea ce o impinge pe aceasta pe locul 10, cu 31 de puncte si Europa League devina deja un vis. Echipa are un atac decent, are 35 de goluri inscrise, dar si 33 primite, ceea ce arata problemele mari pe care le are in plan defensiv si se anunta un meci foarte greu, dat fiind faptul ca Adil Mari si Sakai vor absenta, ei avand diferite probleme. Pe langa ei, Payet este accidentat si se pare ca nu face parte din planurile pe care Olympique le are pentru disputa de marti.

Bordeaux a fost o prezenta umila in acest sezon, in cautarea unei forme care sa o readuca in jumatatea superioara, atunci cand a fost foarte aproape n-a reusit sa castige. Una dintre infrangeri a venit in runda anterioara, atunci cand nu a stiut cum sa puna problema in fata lui Strasbourg, cedand cu 0-1 si astfel, a ajuns la sapte infrangeri, sapte remize si tot atatea victorii, cifre care o aduc pe locul 12, cu 28 de puncte. In ciuda unei clasari care nu-i face deloc cinste, Bordeaux ramane o echipa atenta pe faza de aparare, luand pana in acest moment 23 de goluri, o cifra mai mult decat decenta pentru o formatie aflata in jumatatea inferioara, insa, nu inscrie des, are acelasi numar de goluri.

Inceputul de an nu este unul care sa-i convina lui Marseille, echipa care a fost eliminata din Cupa Frantei de o formatie de Liga a 4-a si care are o singura victorie in cele cinci runde deja disputate. Totusi, cum primeste goluri usor, nu as exclude cel putin o reusita venita din partea lui Bordeaux, formatie care n-a iesit de multe ori in relief, dar care a stiut sa puna problema cand i s-a oferit ocazia. Cu toate astea, nu cred ca meciul o sa fie unul spectaculos, ultima data cand cele doua s-au intalnit si am avut parte de cel putin trei goluri a fost in 2014, intr-un OM vs Bordeaux, 3-1 fiind atunci scorul.

Pronosticul nostru pentru Marseille vs Bordeaux: sub 2.5 goluri, cota 1.76 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal