Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Marseille vs FC Nantes – Ligue 1

Ponturi pariuri Marseille vs FC Nantes

Ponturi pariuri Marseille vs FC Nantes – Ligue 1

Miercuri, 20 aprilie 2022, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome, Marseille da piept cu FC Nantes in runda cu numarul 33 din Ligue 1.

Trupa pregatita de Jorge Sampaoli este vazuta cu prima sansa inaintea acestei confruntari, iar agentiile de pariuri online ne ofera o cota de 1.65 la victoria lor astazi. Un succes al canarilor ne-ar asigura o cota de 5.40.

Prezentare cote Betano – Marseille vs FC Nantes

Ponturi pariuri Marseille vs FC Nantes

Marseille

„Les Phoceens” au avut o prestatie destul de slaba in capitala Frantei, acolo unde au pierdut cu 2-1 pe Parc des Princes in „Clasicul Frantei”, cu PSG. Doar 3 ocazii de gol au izbutit sa isi creeze la Paris.

Situatia din clasament a ramas neschimbata dupa acest rezultat, aflandu-se in continuare pe pozitia secunda, la 15 puncte distanta de lider. A acumulat 59 de puncte pana acum si detin un golaveraj pozitiv, +21.

Marele absent al acestui meci este polonezul Arkadiusz Milik care este in continuare accidentat.

Echipa probabila: Lopez; Rongier, Saliba, Caleta-Car, Peres; Gueye, Kamara, Guendouzi; Harit, Gerson, Payet

FC Nantes

Canarii vin dupa un nou rezultat de egalitate in campionat, de aceasta data pe teren propriu, scor 1-1 in compania celor de la SCO Angers. Elevii lui Antoine Kombouare au avut o prestatie foarte buna din punct de vedere ofensiv, insa lipsa de concentrare la finalizare a facut sa obtina decat un singur punct din aceasta confruntare.

Sunt pe 10 in campionatul intern, cu un total de 47 de puncte si un golaveraj destul de bun, +6, cu 41 de goluri marcate si doar 35 primite in 32 de meciuri. Au in continuare sanse la ocuparea unui loc de cupa europeana, insa trebuie sa aiba un final de sezon perfect pentru indeplinirea acestui obiectiv.

In partida de pe Stade de la Beaujoire au pierdut la limita, cu scorul de 0-1. De remarcat si faptul ca au jucat cu un om mai putin inca din minutul 32 in acea confruntare.

Echipa probabila: Lafont; Fabio, Appiah, Pallois, Merlin; Girotto, Cyprien; Kolo Muani, Blas, Simon; Coulibaly

Ponturi pariuri Marseille vs FC Nantes

Se anunta un meci foarte echilibrat in care micile detalii vor face diferenta din punctul meu vedere. Sunt doua echipe ce pun foarte mare accent pe aparare, de aceea cred ca nu vom vedea foarte multe goluri pe Stade Velodrome in aceasta seara.

Ponturi pariuri Marseille vs FC Nantes – Sub 2.5 goluri –> Cota 1.88

CITESTE SI

More in Fotbal