Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Mexic vs Japonia – Jocurile Olimpice

Ponturi pariuri Mexic vs Japonia

Ponturi pariuri Mexic vs Japonia – Jocurile Olimpice

Vineri, in data de 6 august, cu incepere la ora 12:00, se va juca finala mica a turneului olimpic de fotbal de la Tokyo, in care Mexic si Japonia vor fi protagoniste, urmand sa se dueleze pe “Saitama Stadium”.

Casele de pariuri anticipeaza un meci extrem de echilibrat, tinand cont de cotele oferite de acestea. Mexic este usor favorita, primind cota 2.62 la Betano, in timp ce Japonia are cota 2.67 la victorie.

Cotele de la Betano pentru Mexic vs Japonia

Mexic

Din punct de vedere al valorii, nu am putea spune ca este mult peste nivelul adversarei sale, insa putem spune ca are un parcurs ceva mai bun la Jocurile Olimpice, asa ca nu este de mirare faptul ca este usor favorita la casele de pariuri.

Mexicanii au inceput in forta la turneu, invingand Franta in maniera clara, pierzand apoi cu Japonia, reusind in cele din urma un succes cu Africa de Sud. Au terminat astfel pe locul secund in grupa, cu sase puncte.

In sferturi, acestia au dat piept cu Coreea de Sud, in fata careia s-au impus cu un neverosimil 6-3. In cele din urma, in penultimul act al turneului, au intalnit Brazilia cu care au pierdut la penalty-uri, dupa o remiza alba.

ECHIPA PROBABILA: Ochoa; Sanchez, Montes, Vasquez, Angulo; Romo, Rodriguez, Cordova; Antuna, Martin, Vega.

“Avem un lot tanar, cu jucatori extrem de talentati, ce au un viitor stralucitor in fata. Cred ca echipa aceasta merita sa se califice in finala. Uneori, fotbalul este nedrept, insa trebuie sa stii sa castigi si sa pierzi cu capul sus.” – a declarat Ochoa dupa semifinala cu Brazilia.

Japonia

Cu suporteri pe stadion, japonezii ar fi putut spera la finala Jocurilor Olimpice, insa chiar si in absenta acestora au facut o figura frumoasa la turneu, ajungand destul de departe, dupa evolutii bune.

Niponii au reusit sa castige grupa fara emotii, terminand peste Mexic, Franta si Africa de Sud. Acestia s-au impus in meciurile cu acestea, terminand astfel cu noua puncte, calificandu-se lejer in fazele eliminatorii.

Desi a avut evolutii entuziasmante in faza grupelor, Japonia a scos doar o remiza alba cu Noua Zeelanda in sferturi, pierzand la loviturile de departajare. A urmat apoi o noua remiza alba cu Spania, pierzand in extra-time cu 1-0.

ECHIPA PROBABILA: Tani; Sakai, Yoshida, Tomiyasu, Hatate; Endo, Tanaka; Doan, Kubo, Soma; Hayashi.

Ponturi pariuri Mexic vs Japonia

Mexic este extrem de ofensiva, marcand nu mai putin de 14 goluri in cele cinci partide de pana acum. Japonia nu a marcat in fazele eliminatorii, insa ne asteptam sa dea totul pentru a obtine medalia de bronz. Asadar, anticipam un duel pe cinste, in care golurile nu vor lipsi, de aceea mizam pe varianta “ambele marcheaza”, la o cota de 1.62 oferita de Betano.

Ponturi pariuri Mexic vs Japonia: ambele marcheaza -> cota 1.62

CITESTE SI

More in Alte campionate