Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Middlesbrough vs Ipswich – Championship – 29.12.2018

Sambata, 29 decembrie, “Riverside Stadium” gazduieste infruntarea ponturi pariuri Middlesbrough vs Ipswich, un joc din runda cu numarul 25 din Championship.

Middlesbrough este una dintre formatiile potente din fotbalul de liga secunda si care mereu are drept obiecitiv sa incheie in primele sase echipe. Reuseste sa-si indeplineasca momentan acest obiectiv, se afla pe locul 5, cu 39 de puncte, cu doua mai multe decat Birmingham. Moralul echipei este usor scazut, desi are cinci infrangeri ina ctuala stagiune, doua dintre acestea au venit in urma precedentelor trei runde. Astfel, in etapa anterioara s-a facut din nou de ras, jucand pe teren propriu, unde a pierdut cu 0-1 in fata celor de la Sheffield Wesnesday, in conditiile in care a avut prima sansa. Ce e drept, parca si jocul de acasa a scazut suficient de mult, cat echipelor sa nu le mai fie frica sa joace fotbal pe “Riverside Stadium”.

Ipswich este pe ultimul loc, a fost acolo inca de la inceputul sezonului s-a intamplat asa si in conditiile de fata este greu de crezut ca se poate redresa suficient, cat sa evite retrogradarea. Are nevoie de foarte multe etape la rand pentru a se indeparta periculos de aceasta zona si este foarte greu pentru o echipa care are doua victorii in 24 de etape. In etapa trecuta s-a vazut din nou cat de slaba este in deplasare, dupa ce a pierdut la scor de neprezentare in fata londonezilor de la QPR (0-3), fara sa aiba vreo ocazie clara de gol. A fost a 13-a infrangere stagionala, noua dintre acestea au venit jucand in deplasare, acolo unde este si echipa cu cele mai putine goluri inscrise.

Exista o diferenta usor de sesizat intre ele, Ipswich tinde sa se salveze de la retrogradare, in timp ce Boro vrea sa castige cat mai multe meciuri, pentru a incerca sa atace primele doua locuri. Cred ca pana la urma Ipswich este un adversar usor, pe care atat timp cat joaca in deplasare il poate invinge toata lumea si asta ma astept sa se intample si in meciul de sambata. SI in tur a fost o victorie a lui Boro, 2-0 a fost scorul in acel duel.

Pronostic ponturi pariuri Middlesbrough vs Ipswich: gazdele castiga, cota 1.47 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal