Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Monaco vs Reims – Ligue 1

Ponturi pariuri Monaco vs Reims: sambata, ora 21:00 ne propune meciul Monaco vs Reims, acesta facand parte din runda cu numarul 32 din Ligue 1.

Monaco inca n-a scapat de griji

Al doilea mandat al lui Jardim pe banca lui Monaco pare sa aduca mai multa liniste in sanul echipei. Aceasta se afla in preajma locurilor retrogradarebile, ocupand locul 16, cu 31 de puncte. Sunt sapte lungimi intre ea si echipa care se afla pe primul loc ce ar putea duce in Ligue 2. Inca se simtet inconstanta, astfel ca Monaco se multumeste cu o singura victorie in ultimele cinci etape.

Moralul este unul bun, echipa a reusit in etapa trecuta sa obtina un punct din jocul cu Guingamp, 1-1 a aratat atunci tabela. Revenita pe “Stade Louis II” isi doreste mai mult, in ultimul meci avut acolo a pierdut contra lui Caen. A fost esecul care a pus capat celor patru meciuri consecutive pozitive.

  • Echipa probabila: Subasic – Sidibe, Mukinayi, Jemerson. Ballo-Toure – Silva, Fabregad – Martins, Golovin, Looes – Vincius

Reims a castigat si in tur

In forma acceptabila pentru o echipa de calibrul ei, Reims a invins-o cu 1-0 pe Monaco si in tur. Atunci evolua pe terenul propriu si altele erau calculele hartiei. Este evidenta mobilizarea de care da dovada acolo, in ultimul duel a facut 1-1 cu Lille. Echipa este una dintre surprizele sezonului, datorita locului 6 pe care se afla, cu 47 de puncte. Sunt trei lungimi intre ea si echipa care se afla pe ultimul loc ce duce in cupele europene.

Totodata, lucrurile par sa stea mai slab pentru Reims cand joaca in deplasare, in sensul ca are 19 puncte stranse din 45 maxim posibile. Cu toate astea, linia de clasament este una echilibrata, are patru victorii, tot atatea infrangeri si sapte remize.

  • Echipa probabila: Mendy – Foket, Engels, Abdelhamid, Baba – Romao, Chavalerin – Zeneli, Dingime, Cafaro – Chavarria

Sa spui ca Monaco inca se culca pe o ureche este gresit. Astept de la ea un meci foarte bun facut sambata, finalul caruia sa obtina victoria. Cred ca a invatat ceva din ultimele rezultate, iar jucand pe “Stade Louis II’ a parut ca da semne bune de revenire. In ultimele cinci meciuri avute acolo a bifat trei victorii, o remiza si o singura infrangere.

Ponturi pariuri Monaco vs Reims: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal