Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Montpellier HSC vs Nantes – Ligue 1

Ponturi pariuri Montpellier HSC vs Nantes

Ponturi pariuri Montpellier HSC vs Nantes – Ligue 1

In ultima zi din luna octombrie, cu incepere de la ora 16:00, pe Stade de la Mosson se intalnesc Montpellier HSC si Nantes. Meciul face parte din runda cu numarul 12 din prima liga franceza.

Gazdele pornesc usor favoriti in aceasta confruntare, iar Betano ne da o cota de 2.32 pentru victoria acestora in timp ce un succes al celor de la Nantes ne-ar aduce un profit de 3 ori mai mare. Cand Montpellier este implicata trebuie sa luam in calcul numarul de goluri, iar la peste 2.5 goluri avem 1.88.

Prezentare cote Betano – Montpellier HSC vs Nantes

Ponturi pariuri Montpellier HSC vs Nantes

Montpellier HSC

Elevii lui Olivier Dall’Oglio nu au avut o evolutie foarte rea in deplasarea de la Monaco, insa in cele din urma au pierdut cu scorul de 3-1. Cu o singura victorie in ultimele 6 etape se claseaza in a doua jumatate a clasamentului din primul esalon al Frantei, cu 13 puncte. Aruncand o privire pe golaverajul lor ne putem da seama ca meciurile lor sunt foarte spectaculoase, cu cele 18 goluri marcate si 19 incasate.

Este formatia cu cele mai multe goluri inscrise din faze statice ale jocului, cu 8 la numar pana in acest moment.

Teji Savanier este jucatorul cu cele mai bune cifre din ofensiva gazdelor, cu 3 reusite si 4 assisturi.

Echipa probabila: Omlin; Souquet, Sakho, Esteve, Cozza; Ferri, Chotard; Mollet, Savanier, Mavididi; Germain

Nantes

Nimic nu prevestea aceasta forma buna a canarilor dupa inceputul foarte slab de sezon. Victoria cu Clermont de acasa, scor 2-1 este a patra din ultimele 6 etape, iar acest parcurs i-a dus pana pe pozitia a saptea in Ligue 1, cu 17 puncte acumulate in 11 etape si un golaveraj de +4.

Sunt neinvinsi in ultimele 5 vizite pe Stade de la Mosson, iar in 3 randuri au plecat invingatori.

Antoine Komobouare intampina ceva probleme de efectiv inaintea acestui duel. Sebastien Corchia si Fabio sunt suspendati Osman Bukari (accidentat), iar Ludovic Blas cel mai bun marcator al echipei este incert pentru meciul de astazi.

Echipa probabila: Lafont; Appiah, Castelletto, Pallois, Traore; Chirivella, Girotto, Pereira de Sa; Blas, Kolo Muani, Simon

Ponturi pariuri Montpellier HSC vs Nantes

Din punct de vedere al formei de moment, Nantes mi se pare ca sta mai bine la acest aspect, insa este o formatie ce nu a impresionat in meciurile din deplasare. Montpellier este o echipa ce are mari probleme in defensiva insa compenseaza foarte mult la capitolul atac.

Ponturi pariuri Montpellier HSC vs Nantes- Ligue 1: Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Fotbal