Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Montpellier vs FC Lorient – Ligue 1

Ponturi pariuri Montpellier vs FC Lorient

Ponturi pariuri Montpellier vs FC Lorient – Ligue 1

Duminica, 22 august 2021, incepand cu ora 16:00, pe Stade de la Mosson, are loc duelul dintre Monepellier si FC Lorient, ce conteaza in cadrul rundei cu numarul 3 din Ligue 1.

Formatia pregatita de Olivier Dall’Oglio primeste prima sansa in duelul cu FC Lorient, la o cota de 2.25. O victorie a oaspetilor ne-ar aduce in acest moment un profit de 3.4 ori. Cele doua formatii au un apetit ofensiv foarte dezvoltat, iar cota de 1.80 oferita de Betano pentru cel putin 3 goluri in meci este una foarte atractiva.

Prezentare cote Betano – Montpellier vs FC Lorient 

Ponturi pariuri Montpellier vs FC Lorient

Montpellier 

“La paillade” vin dupa o partida “nebuna” pe terenul celor de la Reims, scor 3-3, asta dupa ce au fost in avantaj de doua ori. Ofensiva isi face in continuare treaba, la fel ca in stagiunea precedenta, insa probleme din defensiva au ramas, cel putin in acest debut de sezon, in care a primit deja 6 goluri.

Sunt neinvinsi in ultimele 6 dueluri oficiale jucate contra celor de la FC Lorient. In acest interval de timp au reusit sa se impuna in 3 randuri si au remizat tot de atatea ori.

Gaetan Laborde confirma evolutiile bune din sezonul trecut, si a reusit sa marcheze deja de doua ori. 

Echipa probabila: Bertaud; Sambia, Thuler, Sakho, Cozza; Savanier, Ferri, Mollet; Laborde, Delort, Wahi

FC Lorient

Elevii lui Christophe Pelissier vin dupa o victorie foarte importanta, obtinuta in fata celor de AS Monaco, scor 1-0, dupa golul marcat de nigerianul Terem Moffi. Dupa doua runde, au acumulat 4 puncte si se plaseaza pe pozitia a saptea.

Cand vine vorba de meciurile din deplasare, Lorient nu a stat deloc bine in ultima perioada. Sunt fara victorie in ultimele 17 partide jucate pe teren strain, ultima victorie fiind obtinuta pe 17 octombrie 2020, scor 1-3 cu Reims.

Echipa probabila: Nardi; Laporte, Mendes, Fontaine; Le Goff, Abergel, Lemoine, Monconduit, Silva; Lauriente, Moffi

Ponturi pariuri Montpellier vs FC Lorient

Cand vine vorba de jocurile disputate de Montpellier pe teren propriu, spectacolul este garantat, avand in vedere cele mai recedente rezultate. Lorient este o formatie de contratac, care cedeaza posesia in majoritatea timpului si s-ar putea ca acest joc sa dea roade, defensiva gazdelor fiind destul de vulnerabila in debutul de sezon. Un pronostic pe goluri, ar fi cel mai indicat pentru acest joc.

Ponturi pariuri Montpellier vs FC Lorient: Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.44

CITESTE SI

More in Fotbal