Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Montpellier vs Marseille – Ligue 1

Ponturi pariuri Montpellier vs Marseille

Ponturi pariuri Montpellier vs Marseille – Ligue 1

In epilogul primei runde din Ligue 1, duminica, 8 august 2021, ora 21:45 pe Stade de la Mosson, Montpellier o intalneste pe Marseille intr-o confruntare ce se anunta extrem de interesanta.

Nu avem o favorita certa in acest duel, insa formatia vizitatoare primeste statutul de favorita din partea operatorului online Betano, primind o cota de 2.41 pentru un eventual succes. Montpellier este cotata in acest moment cu 3.20, o cota de luat in calcul avand in vedere ca evolueaza pe propria arena.

Prezentare cote Betano – Montpellier vs Marseille 

Ponturi pariuri Montpellier vs Marseille

Montpellier 

Are si ea un nou antrenor dupa despartirea de Michel der Zakarian, pe banca lor a sosit fostul antrenor al celor de la Brest, Olivier Dall’Oglio. S-au plasat pe pozitia a opta in campionatul precedent, cu 54 de puncte. Ocupa un onorabil loc 7 in topul celor mai valoroase loturi din Ligue 1.

Au avut rezultate oscilante in meciurile amicale, reusind doua victorii si 3 infrangeri in cele 5 partide disputate in aceasta vara.

Echipa probabila: Bertaud; Souquet, Thuler, Esteve, Cozza; Chotard, Ferri, Sambia; Laborde, Delort, Mavididi

Marseille 

Dupa venirea tehnicianului argentinian Jorge Sampaoli in cursul sezonului trecut, rezultatele au fost foarte bune, reusind sa incheie campionatul, pe pozitia a cincea, ce le-a asigurat prezenta in grupele Europa League din acest an. Este formatia cu cea mai scazuta medie de varsta din aceasta editie de Ligue 1.

S-au miscat destul de bine pe piata transferurilor reusind sa il aduca pe Gerson de la Flamengo, in schimbul sumei de 25 de milioane de euro, Leonardo Balerdi de la Borussia Dortmund sau Luan Peres de la Santos. De mentionat si imprumutul lui Cengiz Under de la AS Roma.

Echipa probabila: Mandanda; Saliba, Balerdi, Peres; Rongier, Guendouzi, Gerson, Henrique; Under, Payet, De La Fuente

Ponturi pariuri Montpellier vs Marseille

Ultimele dueluri dintre cele doua formatii au produs goluri, deci ma astept si ca in acest debut de sezon la un meci specatculos. O vad usor favorita pe formatia oaspete care are un lot extrem de valoros si cu siguranta isi propune o clasare in primele 3 in acest sezon. Voi miza pe faptul ca Marseille nu va pierde si cred ca vom vedea cel putin doua goluri inscrise.

Ponturi pariurI Montpellier vs Marseille: X2 si Peste 1.5 goluri  —> Cota 1.82

CITESTE SI

More in Fotbal