Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Montpellier vs Troyes – Ligue 1

Ponturi pariuri Montpellier vs Troyes

Ponturi pariuri Montpellier vs Troyes – Ligue 1

Intr-o partida restanta din etapa cu numarul 21 din Ligue 1, Montpellier primeste vizita celor de la Troyes. Confruntarea se va desfasura miercuri, 19 ianuarie 2022, de la ora 20:00.

„La paillade” primeste o cota de 1.75 pentru a bifa al patrulea succes la rand pe teren propriu in timp ce nou-promovata este cotata cu 4.55. Casele de pariuri online ne ofera 1.75 pentru a vedea cel putin 3 goluri in acest duel.

Prezentare cote Betano – Montpellier vs Troyes

Ponturi pariuri Montpellier vs Troyes

Montpellier

Elevii lui Olivier Dall’Oglio a plecat invinsa de la Strasbourg, acolo unde a pierdut scor 3-1, desi au condus mai bine de o ora. Jocul s-a rupt la eliminarea lui Elye Wahi care primit cartonasul rosu la 5 minute dupa intrarea sa in teren. Aceasta infrangere a pus capat unei serii de 6 victorii consecutive.

Sunt pe 8 in clasamentul din Ligue 1, cu 31 de puncte acumulate si un golaveraj destul de bun, +7, gratie celor 34 de goluri marcate si doar 27 primite. Ultimele doua meciuri de acasa din campionat s-au incheiat cu succes pentru ei.

Nu au mai pierdut in fata celor de la Troyes de pe 25 ianuarie 20018. De atunci s-au mai consumat 9 intalniri intre cele doua formatii.

Echipa probabila: Omlin; Souquet, Cozza, Sakho, Ristic; Ferri, Chotard; Mollet, Savanier, Mavididi; Germain

Troyes

Absentele importante, moralul si forma de moment i-a condus catre o noua infrangere pe elevii lui Bruno Irles care a pierdut acasa, scor 0-1 in fata celor de la Lyon. Este prima deasupra liniei de retrogradare dupa 20 de runde, acumuland doar 17 puncte. O noua infrangere ar complica si mai mult situatia echipei din Troyes.

Rezultatele din ultimele 3 deplasari nu le dau prea mari sperante pentru meciul de astazi. Vin dupa 3 infrangeri la rand in care a reusit sa marcheze un singur gol.

Au in continuare probleme de lot si este foarte greu de crezut ca vor izbuti sa plece cu cel putin un punct din aceasta deplasare foarte complicata.

Echipa probabila: Gallon; Salmier, Rami, Palmer-Brown; Ripart, Tardieu, Chavalerin, Chambost, Biancone; Dingome; Rodrigues

Ponturi pariuri Montpellier vs Troyes

Formatia gazda are toate motivele sa creada intr-un nou succes care ar insemna foarte mult pentru elevii lui Olivier Dall’Oglio. Troyes mi se pare „victima” sigura in aceasta deplasare si nu gasesc nici macar un aspect pentru care sa cred ca vor plecat cu macar un punct.

Ponturi pariuri Montpellier vs Troyes – Ligue 1 – 1 Solist –> Cota 1.75

CITESTE SI

More in Fotbal