Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Morecambe vs Cambridge United – League Two – 22.12.2018

Sambata, 22 decembrie, de la ora 17:00, pe “Globe Arena” din Morecambe, are loc infruntarea din cadrul rundei cu numarul 23, ponturi pariuri Morecambe vs Cambridge United.

Morecambe este acum pusa in fata unui test dificil, si afirm acest lucru pentru ca nu mai castiga de cinci meciuri, partide in care a reusit doua rezultate de egalitate si in alte trei infruntari a fost invinsa, de doua ori in campionat si o singura data in FA Cup.  In etapa trecuta a dat un gol contra celor de al Lincoln, echipa de pe primul loc, dar diferenta de valoare s-a vazut repede, drept pentru care a pierdut cu 1-3, ramanand pe locul 20, cu 22 de puncte, cu trei lungimi mai multe decat Notts County, prima echipa care se afla pe loc retrogradabil. De asemenea, un statut important este cel al echipei gazda, Morecambe pe teren propriu a reusit ca in ultimele trei runde sa ramana neinvinsa, bifand o victorie si doua rezultate de egalitate.

Cambridge United este o echipa de aproape acelasi nivel cu cea pe care sambata urmeaza sa o intalneasca, ea ocupand locul 22, cu 20 de puncte, unul mai mult decat echipa aflata la retrogradare. In etapa trecuta a reusit sa ramana neinvinsa, un egal a fost tot ce a putut scoate dintr-un joc cu Yeovil, drept pentru care s-a terminat asa cum a inceput, 0-0. A fost a cincea etapa consecutiva in care Cambridge United nu s-a putut impune, in acest interval a reusit doua rezultate de egalitate, iar in alte trei meciuri s-a vazut depasita, de fiecare data cand a jucat pe teren strain. De altfel, deplasarile lui Cambridge nu sunt deloc reusite, a pierdut sapte din cele unsprezece meciuri.

In cautarea unui pronostic pentru acest meci trebuie sa ne gandim ca se intalnesc doua echipe cu probleme reale in ultimul timp, pentru care victoria trebuie sa fie un aspect foarte important. Totusi, tinand cont ca sunt pe locurile din zona rosie, ma astept sa joace pragmatic, fara sa lase multe oportunitati adversarilor, iar acest lucru sa se vada pe tabela, unde, numarul de goluri sa fie de cel mult doua. In ultimele trei meciuri directe, s-au inscris doua randuri si o singura echipa le-a dat, Morecambe.

Pronosticuri ponturi pariuri Morecambe vs Cambridge United: sub 2.5 goluri, cota 1.70 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal