Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Morecambe vs Crewe – League Two – 05.01.2019

Sambata, ora 17:00, “Globe Arena” gazduieste ponturi pariuri Morecambe vs Crewe, un duel al etapei cu numarul 27 din League Two.

Bilantul slab al echipei o aduce pe Morecambe foarte aproape de retrogradare, ea se afla pe locul 20, cu 26 de puncte, cu cinci lungimi mai putine decat Macclesfield, formatia care se afla pe loc ce o duce in Vanarama National League. Lucrurile nu par ca pot sa se imbunatateasca, asta si pentru ca 2019 a inceput cum nu se putea mai prost, 0-2 a aratat tabela contra celor de la Carlisle, intr-un duel pe care l-a disputat tot pe “Globe Arena”. De altfel, apararea spune totul despre pretentiile pe care poate Morecambe sa ele aiba, avand in vedere ca are o medie de aproape doua goluri luate in fiecare meci. Marcheaza putin, are atatea goluri precum ultima clasata, 14 dintre acestea au venit cu ea jucand acasa.

Crewe Alexandra are nevoie de mai multa determinare si atent, decat meciul pe care l-a jucat in runda precedenta. Atunci, in chiar prima zi a anului 2019, nu a reusit sa tina pasul cu Bury, o echipa care trage la promovare, drept pentru care 1-3 a fost scorul final. A fost cea de-a 13-a infrangere din aceasta stagiune, dar a adunat destule puncte pentru a aborda cu lejeritate meciul de sambata, avand in vedere faptul ca se afla pe locul 15, cu 31 de puncte, cu zece lungimi peste Macclesfield, prima de la retrogradare. In acelasi timp, nici forma nu este una mai buna, Crewe in postura de echipa vizitatoare a strans cinci puncte, ca urmare a unei linii de clasament dezastruoase, formata dintr-o singura victorie, doua remize si zece infrangeri.

Prin prisma diferentei mici din clasament, cred ca gazdele pleaca acum cu prima sansa, avand in vedere si prestatia lamentabila oferita de Crewe. Cu o singura victorie in deplasare, Crewe cred ca nu poate tine pasul si astfel, in consecinta, indiferent de cine o sa-i stea in fata, sunt sanse foarte mari sa aiba parte de un meci facil si sa obtina victoria atat de importanta in cazul de fata.

Pronostic ponturi pariuri Morecambe vs Crewe: 1X, cota 1.46 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal