Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Northampton vs Carlisle – League Two – 12.01.2019

Sambata, de la ora 17:00, “Sixfields Stadium” gazduieste meciul ponturi pariuri Northampton vs Carlisle, un duel al rundei cu numarul 28 din League Two.

Aflata in cadere libera in ceea ce priveste meciurile din campionat, Northampton a ajuns la sase etape consecutive fara succes, dar patru dintre acestea au fost rezultate de egalitate cu goluri, drept pentru care este pe locul 17, cu 30 de puncte, mai aproape de zona rosie, dar nu cred ca este momentul sa isi faca griji. Inceputul de 2019 nu a fost unul deloc favorabil ei si spun acest acest lucru pentru ca a pirdut cu 1-2 meciul din etapa anterioara, contra lui Forest Green, acelasi scor inregistrat si in meciul pe care l-a jucat pe opt ianuarie, in optimile EFL Trophny, o competitie destinata echipelor din ligile inferioare din Anglia, jucand contra lui Bristol Rovers.

Northampton: Cornell – Turnbull; Taylor; Williams – Facey; Foley; Crooks; Cox – Hoskins – Williams; Morias

Carlisle este total opusa cand vine vorba de forma de moment si multe echipe sunt doritoare sa obtina rezultate asa cum ea a avut in ultimele sase dueluri. Timp de sase meciuri, a reusit sa scoata maximum posibil, bifand victorii spectaculoase pe linie, drept pentru care a inscris de fiecare data cel putin doua goluri. Doua dintre aceste infruntari au venit in 2019, acolo unde Carlisle a dispus fara probleme de echipe precum Morecambe (2-0), cat si de Mansfield (3-2). Cred ca testul pe care Carlisle l-a dat in urma cu o runda a fost unul trecut cu brio, a invins-o cu 3-2 pe o colega de clasament, drept pentru care ea se afla pe locul 5, cu 45 de puncte, dar fasia este una foarte subtire, deoarece intre ea si echipa de pe locul 8 sunt doua lungimi diferenta.

Carlisle: Collin – Liddle; Parkes; Gerrard; Gillesphey – Slates; Etuhu – Mccarron; Devitt; Grainger – Hope

Am observat foarte bine ca ambele echipe joaca spectaculos, s-a intamplat si in tur, cat si in patru din ultimele lor cinci meciuri directe, cand am avut cel putin trei modificari de scor si ambele si-au adus aportul pe tabela. In conditiile de fata, este gre de spus care dintre ele este favorita la victorie, drept pentru care indicat este, dupa parerea mea, sa ne indreptam spre un nou pariu pe goluri, cel putin trei modificari de scor, 2-2 a fost scorul meciului sustinut in prima jumatate.

Pronostic ponturi pariuri Northampton vs Carlisle: peste 2.5 goluri, cota 2.02 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal