Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Northampton vs Swindon – League Two – 26.12.2018

Miercuri, 26 decembrie, “Sixfields Stadium” gazdueste ponturi pariuri Northampton vs Swindon, joc din etapa cu numarul 24 din League Two, prima din retur.

Favorita acestui meci, un succes al celor de la Northampton ne dubleaza investitia in fortele sale si sunt sanse sa se intample acest lucru, avand in vedere ca este neinvinsa de trei etape, runde in care a reusit o victorie in stil italian, 1-0, cu Crawley Town, cat si doua rezultate de egalitate. In etapa anterioara a fost repede citita de catre Yeovil, drept pentru care 1-1 a fost si scorul final, dar a fost suficient pentru a-si pastra pozitie a 14-a, cu 28 de puncte acumulate. Pe de alta parte, la golaveraj trebuie sa lucreze, deoarece apararea este una usor de abordat, Northampton luand pana acum 30 de goluri, cu doua mai multe decat numarul golurilor pe care a reusit sa le inscrie. De asemenea, jucand pe “Sixfields Stadium” se poate lauda cu rezultate mai bune, doar doua echipe au reusit sa plece cu toate punctele de acolo.

De partea cealalta, Swindon este colega de clasament cu adversara sa, dar desi se afla pe locul 13, imediat in fata lui Northampton, diferenta dintre ele este de cinci lungimi. S-a mai micsorat putin pentru ca nu a mai castigat in ultimele doua runde, meciuri care au adus o infrangere si un rezultat de egalitate, desi au ceva in comun si beneficiaza de un golaveraj negativ. In etapa anterioara n-a reusit sa gaseasca drumul spre succes, iar statutul de echipa gazda nu a ajutat-o, drept pentru care meciul contra lui Cheltenham s-a incheiat asa cum a inceput, 0-0. Putine probleme au venit pe faza defensiva, acolo unde a strans 14 puncte din 33 maxim posibile, dar are aproape un gol per meci.

Pana si in mecul din tur am avut parte de un meci considerat echitabil, tabela a indicat atunci 1-1, un deznomdamant des intre ele. In ultimii doi ani s-au intalnit de trei ori si de fieare data am avut parte de cel putin cate un gol din partea lor. Cred ca lucrurile nu vor sta la fel si acum, pentru ca deja se cunosc foarte bine, iar punctul lor forte nu este deloc cel ofensiv, iar lucrul acesta si-ar putea spune cuvantul si sa vedem cum se vor anula, marcandu-se cel mult doua reusite.

Pronostic ponturi pariuri Northampton vs Swindon: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal