Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Notts County vs Macclesfield – League Two – 26.12.2018

Miercuri este “Boxing Day” in fotbalul din Anglia, iar de la ora 17:00, pe “Meadow Lane” din Nottingham are loc ponturi pariuri Notts County vs Macclesfield, duel din runda cu numarul 24.

Notts County trage speranta ca se poate salva de la retrogradare si pentru a putea spera serios la acest lucru are nevoie de victorie in meciul de miercuri. Este penultima in clasament, cu 19 puncte, avand un numar aproape dublu de goluri primite fata de cele inscrise, dar cel mai important este ca nu exista constanta in rezultatele pozitive pe care le-a obtinut. In etapa anterioara a fost extrem de dificil, pierzand cu 0-4 contra celor de la Grimsby, drept pentru care s-a pierdut acel duel la scor, fara ca Notts County sa ameninte poarta adversarilor. A fost a 12-a infrangere stagionala, patru dintre acestea au venit pe terenul propriu, acolo unde si alte 13 puncte au venit la pachet.

De partea cealalta, Macclesfield este cea mai slaba echipa din League Two, pana in prezent a depins exclusiv de avantajul terenului propriu, acumuland 17 puncte pana in prezent, 13 dintre ele cand a jucat acasa. La fel s-a intamplat si in etapa anterioara, beneficiind de acest avantaj a reusit sa o tina in sah pe Port Vale, drept pentru care scorul meciului a fost acelasi de la inceput, 0-0. De asemenea, simpla ei postura de echipa vizitatoare o pune intr-o situatie delicata, in decurs de 11 meciuri disputate, a castigat o singura data, acest lucru face sa aiba patru puncte acumulate din 33 maxim posibile, luam de 2.5 ori mai multe goluri decat numarul celor pe care a reusit sa le inscrie.

Fiind duelul celor mai slabe doua echipe din League Two ma gandesc ca abordarea o sa fie una de totul sau nimic, in special ca pot face rocada in cazul unui succes al lui Macclesfield. Totusi, trebuie sa luam in considerare ca avantajul de echipa gazda conteaza enorm in duelurile acestor doua echipe si aici vine sa sustina un succes al celor de la Notts County, echipa de la care m-astept sa faca asta pentru cel putin o repriza, sa domine si sa nu aiba emotii in privinta victoriei.

Pronostic ponturi pariuri Notts County vs Macclesfield: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.46 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal