Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Nurnberg vs Furth – Zweite Bundesliga

Ponturi pariuri Nurnberg vs Furth

Ponturi pariuri Nurnberg vs Furth – Zweite Bundesliga

Sambata, 23 iulie 2022, de la ora 14:00, pe Max-Morlock-Stadion, Nurnberg primeste vizita celor de la Furth. Meciul face parte din cadrul etapei cu numarul 2 din liga secunda germana.

Casele de pariuri online preconizeaza o partida foarte echilibrata, iar pentru a vedea un rezultat de egalitate la final, avem o cota de 3.60. Primim 1.72 la o confuruntare cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj.

Prezentare cote Betano – Nurnberg vs Furth

Ponturi pariuri Nurnberg vs Furth

Nurnberg

„Der Ruhmreiche” s-a intors cu mana goala din deplasarea de la St. Pauli, acolo de unde s-au intors cu mana goala. A fost o prima repriza de „cosmar” pentru formatia antrenata de Robert Krauss care la sfaristul primelor 45 de minute erau condusi cu 3-0. In repriza secunda s-au descurcat ceva ma bine, reusind sa schimbe tabela de doua ori.

Kevin Duah venit in aceasta vara de la St Gallen in schimbul a 700 de mii de euro, a debutat cu gol la noua sa echipa. A facut cuplu in atac cu celalalt atacant adus in perioada de transferuri, Christoph Dafernere pentru care au platit 1 milion de euro celor de la Dynamo Dresda.

Nu au mai castigat in fata adversarei de astazi din 27 septembrie 2017. Atunci izbuteau o victorie cu 1-3 pe terenul celor de la Furth.

Furth

Elevii lui Marc Schneider au avut o evolutie consistenta in prima runda, insa au terminat doar la egalitate meciul de acasa cu Holstein Kiel, scor 2-2. Nu au fost foarte departe sa obtina toate cele 3 puncte, insa oaspeti au izbutit sa egaleze situatia in minutul 80. A fost o partida in care si-au creat 24 de ocazii de gol din care 10 incheiate cu sut pe spatiul portii.

„Kleeblatter” a avut evolutii apreciabile si in perioada de vara, cand au disputat 6 jocuri amicale. Au avut un bilant destul de bun, bifand 3 succese, au terminat la egalitate in comania celor de la Young Boys si Ludogorets. Singura infrangere a fost suferita cu Basel, intr-un spectaculos 3-2.

Au al treilea cel mai valoros lot din al doilea esalon al Germaniei. Echipa ce a avoluat anul trecut in Bundesliga, este evaluat la 24.55 milioane de euro la ora actuala.

Ponturi pariuri Nurnberg vs Furth

O vad usor favorita pe Furth care a avut o prestatie foarte buna in prima etapa. Daca gazdele nu isi vor corecta greselile defensive din meciul de debut, nu ii vad prea bine astazi. Merg pe mana oaspetilor astazi, care nu cred ca vor pierde si cu mai multa concentrare la finalizare cred ca pot chiar castiga.

Ponturi pariuri Nurnberg vs Furth – X2 –> Cota 1.57

CITESTE SI

More in Alte campionate