Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Oldham vs Morecambe – League Two – 19.02.2019

Marti este ziua potrivita sa aiba loc o serie de meciuri restante din ligile inferioare din Anglia, iar de la ora 21:45, pe “Boundary Park” se disputa Oldham vs Morecambe.

Oldham are prima sansa la agentiile de pariuri, ceea ce este cat se poate de corect daca tinem cont de cifrele pe care a reusit sa le obtina pana in momentul de fata. Se afla pe locul 10, cu 46 de puncte, iar intre ea si ultimul loc care asigura prezenta in play-off sunt sase lungimi, dar poate reduce la trei puncte pentru ca are un meci restant. Moralul este si el unul bun, in urma remize de la sfarsitul saptamanii trecute, 1-1, acasa, cu Crewe, s-a ajuns la trei meciuri consecutive in care nu a pierdut si a inscris cel putin un gol. Dincolo de aceste lucruri, Oldham marcheaza destul de mult, este una dintre putinele echipe care au atins borna 50 in acest sens, de aici si acel +11 in dreptul golaverajului.

Pentru Morecambe situatia este putin mai delicata, aceasta se lupta sa iasa din zona periculoasa si a reusit in etapa trecuta sa isi treaca in cont cea de-a opta victorie a sezonului. Cu toate ca a evoluat in deplasare, rezerva Aaron Collins a inscris la nici zece minute dupa ce a fost introdus pe teren, scor la care echipa lui a urcat pe locul 21, cu 32 de puncte, cu trei mai multe decat primul loc care urmeaza sa retrogradeze in Vanarama National League. Nu pare deloc intimidata de ce se intampla cu ea cand evolueaza in deplasare, nu a mai pierdut de patru asemenea infruntari, jocuri care au adus trei rezultate de egalitate, cat si acel succes de la finalul saptamanii trecute.

Cum lucrurile au fost bune pentru ambele echipe, astept ca meciul sa nu fie deloc usor, insa, asa cum s-a intamplat si in meciul tur, Oldham sa fie echipa care sa se bucure de obtinerea celor trei puncte, ea fiind si formatia mai buna. In tur a reusit sa profite de acest duel si sa castige cu 2-0, la finalul partidei n-a dat nici macar o singura sansa adversarilor de a se apropia de poarta.

Pronosticul nostru pentru Oldham vs Morecambe: gazdele castiga, cota 1.72 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal