Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi pariuri – Oman – Japonia – Cupa Asiei – 13.01.2019

Oman - Japonia

Cu incepere la ora 15:30, se va juca Oman – Japonia, partida din cadrul Cupei Asiei, ce se va disputa pe Zayed Sports City Stadium, unde niponii isi pot asigura un loc in optimi.

◘ Oman este una dintre cele mai slabe nationale prezente la aceasta editie de Cupa Asiei, care nu are un lot indeajuns de puternic incat sa spere la performante importante la acest turneu. „Rosii” au mai jucat la trei Cupe ale Asiei, in 2004, 2007 si 2015, insa de fiecare data au fost eliminati inca din grupe, ceea ce se va intampla si in acest an cel mai probabil. Nationala antrenata de olandezul Pim Verbeek a inceput cu stangul la acest turneu, in primul meci dand piept cu Uzbekistan, in fata careia a pierdut cu 2-1, primind golul infrangerii in minutul 85, astfel ca, in cazul in care nu obtine puncte in aceasta disputa, este ca si eliminata de la turneu.

◘ Japonia este una dintre cele mai importante nationale de pe continentul asiatic, avand performante importante de-a lungul anilor, luand parte la sase campionate mondiale, la trei dintre acestea trecand de grupe, iar de asemenea, a participat si la noua editii de Cupa Asiei, in patru dintre acestea cucerind trofeul, obiectiv pe care il are si in acest an. In primul meci de la turneu, reprezentativa condusa de Hajime Moriyasu a intalnit-o pe Turkmenistan, cu care a reusit sa obtina cele trei puncte, impunandu-se cu 3-2, revenind de la 0-1. Asadar, japonezii au ajuns la sase partide fara esec, in care au reusit cinci victorii, in fiecare dintre acestea marcand minim trei goluri.

Japonia este o nationala mai buna, aflata in forma, de la care avem mari asteptari atat in aceasta partida, cat si in turneu, de aceea mizam pe faptul ca se va impune si isi va adjudeca accederea in optimi.

• Ponturi pariuri Oman – Japonia: Japonia castiga -> cota 1.40

More in Fotbal