Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Osasuna vs Celta Vigo – La Liga

Ponturi pariuri Osasuna vs Celta Vigo

Ponturi pariuri Osasuna vs Celta Vigo – La Liga

Partida dintre Osasuna si Celta Vigo este cea care va incheia etapa a doua din La Liga, urmand sa se joace luni seara, de la ora 23:00, pe “Estadio El Sadar”.

Casele de pariuri anticipeaza un meci echilibrat, tinand cont de cotele oferite de acestea. La Betano, Osasuna are cota 2.75 la victorie, in timp ce pentru o victorie a celor de la Celta Vigo avem cota 2.85.

Cotele de la Betano pentru Osasuna vs Celta Vigo

Osasuna

Este o echipa de pluton, care, din punct de vedere al valorii nu sta foarte bine, fapt pentru care nici nu are pretentii prea mari in aceasta stagiune, sperand la locurile europene, ca orice alta echipa, insa obiectivul sau realist este mentinerea in prima divizie.

Gruparea gazda nu a aratat chiar rau in sezonul anterior, terminand in zona mediana a clasamentului. Aceasta s-a clasat pe treapta a 11-a a clasamentului, la o distanta de 14 puncte fata de locurile europene.

Pentru Osasuna, prima etapa din La Liga a venit cu un punct, aceasta terminand la egalitate cu Espanyol, pe teren propriu, intr-o partida incheiata fara goluri.

ECHIPA PROBABILA: Herrera; Vidal, D Garcia, Hernandez, Sanchez; Brasanac, Moncayola, Torro; Barja, Budimir, R Garcia.

Celta Vigo

Nu mai este de ani buni o echipa care sa emita pretentii cupele europene, in ultimele sezoane fiind preocupata mai degraba cu lupta pentru supravietuire. Se poate observa insa un progres in evolutiile acesteia, in sezonul precedent aratand bine.

Gruparea vizitatoare a facut o figura frumoasa in ultima editie de La Liga, terminand in prima jumatate a clasamentului. Aceasta a incheiat pe pozitia a opta, la doar cinci puncte de zona locurilor europene.

In prima runda din actuala stagiune, cei de la Celta Vigo au primit vizita campioanei Atletico Madrid. Nu au reusit sa produca surpriza, pierzand, insa intr-o maniera onorabila, fiind invinsi cu 1-2.

ECHIPA PROBABILA: Dituro; Vazquez, Araujo, Fontan, Galan; Tapia; Mendez, Suarez, Nolito; Aspas, Mina.

Ponturi pariuri Osasuna vs Celta Vigo

Consideram ca Celta Vigo are mai multe plusuri decat Osasuna, asa ca avem asteptari de la aceasta. E drept, joaca in deplasare, urmand sa aiba o misiune dificila, insa in ciuda acestui aspect vom merge cu incredere pe mana sa. Vom recomanda un pariu pe varianta “X2”, intr-o cota de 1.47 oferita de agentia de pariuri Betano.

Ponturi pariuri Osasuna vs Celta Vigo: X2 -> cota 1.47

CITESTE SI

More in Fotbal